Mijn doelen voor het jaar 2018
Persoonlijk

Mijn doelen voor het jaar 2018: tot nu toe

Op 10 januari 2018 heb ik enkele doelen voor het jaar 2018 samengesteld. Doelen waaraan ik wilde werken. Vandaag zijn we ongeveer tien maanden verder. Nog twee maanden te gaan, tijd voor een update.

Mijn doelen voor het jaar 2018

Body Positiviteit

Als eerste doel had ik Body Positiviteit. Ik wou in 2018 aan mezelf gaan werken. Ik wou mezelf graag leren zien, mijn zelfvertrouwen een boost geven. En dat is zeker gelukt! Ik voel me op dit moment super goed in mijn vel. Op 2 juli 2018 ben ik beginnen werken bij de Palingbeek en dat heeft wonderen gedaan voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb super leuke collega’s en ik heb het gevoel dat ik goed ben in wat ik doe. Ook ben ik mijn vormen beginnen appreciëren. Afvallen is wel nog nodig, maar het staat niet meer voorop. Daar ben ik zo blij mee. Het is niet langer nodig om gelukkig te zijn.

6 dingen die je moet bezoeken in Sevilla in de zomer

Vaker Zwemmen

Omdat ik eind 2017 heel wat voldoening haalde uit het zwemmen. Wou ik vaker gaan zwemmen. Dat heb ik in het begin van 2018 heel veel gedaan, maar nu een stuk minder. Waarom? Het is drukker en ik ben begonnen met andere sporten. Nu wissel ik het zwemmen graag af met yoga of wandelen. En dat vind ik oké.

Reizen

In 2017 heb ik heel wat gereisd, maar in 2018 ook. Zo heb ik in 2018 niet alleen Kopenhagen bezocht, mijn favoriete stad ooit! Maar ook Dublin, Londen, Maastricht en Varna. Verder heb ik heel wat meer kleine uitstapjes gedaan omdat ik nu zelf overal naartoe kan rijden met mijn eigen Fiat 500. In de laatste maanden van het jaar ga ik ook nog naar Stockholm en nog eens naar Dublin.

Bookreview: De eigenzinnigheden van Leah Burke - Becky Albertalli

Boekenworm

Ik had me op 1 januari 2018 voorgenomen om 30 boeken te gaan lezen. Op 24 oktober 2018, de dag dat ik dit blogbericht schrijf, heb ik er al 41 uit. Dus ben ik super trots op mezelf!

Bloggersleven

In tegenstelling tot in 2017 komt BLGR. nu 4 keer per jaar uit. Dit is super moeilijk te combineren met mijn fulltime baan maar ik haal er heel wat voldoening uit. Verder ben ik nog steeds erg druk bezig met het laten groeien van het magazine. Maar dat is niet altijd evident.

Random best of 2017

Mezelf voorop

Meer en meer zet ik mezelf voorop. Als ik het even te druk heb om af te spreken met vrienden communiceer ik dat nu altijd direct. Ik wil mezelf niet meer in problemen werken. Maar ik wil wel tijd maken voor iedereen die belangrijk is voor mij. Daarom investeer ik mijn tijd nu nog maar in zes vriendinnen. Zes vriendinnen waar ik echt kracht en vriendschap uit haal.

Hoe staat het met jullie doelen van dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.