Travel

Winkelen in Sevilla: waar moet je heen?

In mijn vorige blogpost vertelde ik al wat je moet doen in Sevilla. Eén van die dingen was gaan winkelen en vandaag deel ik de leukste plekjes mee.

Sephora

In België hebben we geen Sephora. Dus elke keer dat ik aan het reizen ben zoek ik één op. Sephora verkoopt de leukste merken: Too Face, Anastasia Beverly Hills, Benefit, Kat Von D, Make Up For Ever, … . Alhoewel ik bijna nooit iets koop, vind ik het heel fijn om er rond te wandelen en hun producten te bewonderen.
Stradivarius

Stradivarius is een kledingwinkel waar je kleding vindt die je kunt vergelijken met de kledij bij H&M. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je iets leuks nodig hebt of een bikini om naar het waterpark te gaan.

6 dingen die je moet bezoeken in Sevilla in de zomer

Friki Planet

Friki Planet is een superleuke winkel voor je innerlijke nerd. In deze winkel verkopen ze manga, Amerikaanse comics, t-shirts, Europese comics en nog veel veel meer. Bijna alles wat een nerd nodig heeft.

Flormar

Flormar is een populair Turks merk met winkels in 104 landen. Kleur is de sterkste kant van Flormar omdat ze geloven dat kleur een hulpmiddel is om je cultuur uit te drukken en je emoties te weerspiegelen.

Muy Mucho

Tenslotte wil ik Muy Mucho voorstellen aan jullie. Muy Mucho is een bedrijf met meer dan negentig winkels. In deze winkels kan je decoratie, meubels, huishouditems, cadeau’s, … kopen. Deze winkel heeft een super leuke en relaterende vibe. Het personeel is er super vriendelijk en behulpzaam. Ze hielpen mij ervoor zorgen dat mijn aankoop (een flamingo tas) veilig thuis kwam.

Terwijl je reist, winkel je dan bij lokale winkels of grote ketens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.