GETEST. Kneipp douche foam Amandelbloesem
Beauty

GETEST. Kneipp douche foam Amandelbloesem

Bloggen, af en toe vergeet ik hoe het moet. Maar soms sta ik op en denk ik, nu moet ik aan de slag. Vanmorgen moest ik gewoon schrijven. Schrijven over de Kneipp douche foam waar ik al weken mee onder de douche ga.

GETEST. Kneipp douche foam Amandelbloesem De douche foam van Kneipp is verkrijgbaar in negen verschillende geuren. De geuren zijn lavendel, mint-eucalyptus, patchoeli, citroenmunt, oranjebloesem, lotus-granaatappel, vijgenmelk-arganolie en zijdebloesem. Ik verkreeg de geur amandelbloesem.

Ingrediënten

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Isopentane, Isobutane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil, Bulnesia Sarmientoi Extract (Guaiacwood Oil), Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sorbitol, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Propane, Butane, Citric Acid, Sodium Hydroxide
GETEST. Kneipp douche foam Amandelbloesem
Het douchen met de Kneipp douche foam vind ik echt heerlijk. Zo veel fijner dan een gewone douche gel. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam in te smeren met de foam. Maar dat zorgt er jammer genoeg ook voor dat een foam bij mij minder lang meegaat dan een gel. Je neemt nooit maar een druppeltje, altijd een hele strook. 
 GETEST. Kneipp douche foam Amandelbloesem
Voordat ik deze review afsluit wil ik jullie nog wel even waarschuwen. Lees altijd de waarschuwing vanachter op de fles en zet je douche foam niet bij het venster tijdens de zomer. Dankzij onze veel te warme zomer is mijn douche foam namelijk getransformeerd tot een douchegel. 
Deze heerlijke douche foam van Kneipp is verkrijgbaar voor 7,99 euro bij Kruidvat.
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.