Bookreview: Tweedehands vleugels - Vanessa Gerrits
Boeken

Bookreview: Tweedehands vleugels – Vanessa Gerrits

Na het lezen van de Selectie-reeks ging ik op zoek naar een nieuwe reeks die me volledig kon boeien. Ik liet mijn oog vallen op het boek ‘Tweedehands vleugels’, het eerste boek van de vleugel trilogie. Een trilogie die geschreven werd door Vanessa Gerrits.

Bookreview: Tweedehands vleugels - Vanessa Gerrits
Vanessa Gerrits is een 29-jarige Belgische schrijfster en blogster. Ze runt namelijk al enkele jaren een populaire boekenblog genaamd ‘Mijn B.I.E.B’. Daarnaast werkt ze al copywriter, is ze afgestudeerd als journaliste en houdt ze  enorm van kattenknuffelen.
Bookreview: Tweedehands vleugels - Vanessa Gerrits
In dit boek leren we Max en Lucy kennen. Max is een kraai. Kraaien zijn deels mens, deels machine, deels monster. Lucy is een engel, een beschermengel met een stel prachtige vleugels. Althans tot op de dag dat Max haar vleugels steelt. Kraaien hebben namelijk zelf geen vleugels en moeten ze stelen van een gevleugeld wezen. 
 Bookreview: Tweedehands vleugels - Vanessa Gerrits
 
Het kostte me wat tijd en moeite om in het verhaal te geraken. De eerste dagen las ik maar 20 pagina’s omdat Vanessa me nog niet beet had. Maar na enkele dagen ging het lezen vlotter, gemakkelijk zelfs. Toch vind ik het jammer dat ze me niet volledig kon meenemen naar haar wereld. 
 Bookreview: Tweedehands vleugels - Vanessa Gerrits
Misschien lukt dat wel in het volgende boek uit de reeks. Want ja, ik wil het vervolg lezen.
Bookreview: Tweedehands vleugels - Vanessa Gerrits
Tweedehands vleugels van Vanessa Gerrits is via Bol.com te koop voor 17,95 euro.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.