Uncategorized

8 films die ik de afgelopen maanden zag

Normaal hou ik je elke maand netjes op de hoogte van alle films die ik gezien heb. Maar nu is het al maanden geleden. Tijd om daar verandering in te brengen. Vandaag deel ik met jullie 8 films die ik in de afgelopen maanden heb gezien.

Alex Strangelove

Deze film vertelt het verhaal van Alex Truelove een middelbare schoolstudent, met een vriendinnetje en een hele groep vrienden. Alles gaat goed voor Alex totdat hij besluit om zijn maagdelijkheid te verliezen en een jongen genaamd Elliott ontmoet op een feestje. Deze ontmoeting zet alles op zijn kop. Het is een prachtige chick flick en Netflix original film die je zeker moet bekijken. Alles komt namelijk aan bod. Humor, vriendschap, romantiek en het niet zo typische middelbare schoolleven van Amerikaanse studenten.

Love, Simon

‘Love, Simon’ is een Amerikaanse komedie die gebasseerd is op het boek ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’. Een boek geschreven door Becky Albertalli in 2015. Simon Spier is een homoseksuele tiener die nog in de kast zit met een hecht en liefdevol gezin en drie beste vrienden. Op een dag leest hij een bekentenis van een homoseksuele jongen die naar dezelfde school gaat als hij, Blue. Simon en Blue beginnen online te chatten en niet veel later maakt Martin, die verliefd is op Simon’s beste vriendin, een screenshot van het hele gesprek. Als Simon Martin niet probeert te koppelen aan Abby, gaat hij hem uitten voor de hele school. Wat een mooie film. Nick Robinson (Simon) mag vanaf nu in elke tienerfilm spelen. Hij acteerde zo goed in de film ‘Everything, everything’ en nu in ‘Love, Simon’. Ook Katherine Langford (Leah) uit ’13 reasons why’ deed het fantastisch. Het enige minpuntje aan deze film is dat hij soms nogal langdradig is.

The Incredibles 2

Al jaren kijk ik uit naar een vervolg op ‘The Incredibles’ en eind juni was het eindelijk zover! In deze film proberen Helen en Bob een normaal gezinsleven te leiden tot op de dag dat Helen, ook bekend als Elastigirl, gevraagd wordt om de misdaad te bestrijden en superhelden terug legaal te maken. Ondertussen probeert Bob huisvader te spelen. Maar Jack-Jack heeft superkrachten, veel superkrachten en daar kan Bob niet altijd mee overweg. En natuurlijk is er nog een slechterik, genaamd ‘De Schermkaper’ die mensen via hun scherm hypnotiseert. Dit was echt een Disney/ Pixar film waar ik al zo lang op wachtte! Zo’n mooie film. Zo veel nostalgische gevoelens die naar boven komen en zo veel liefde voor Jack-Jack, mijn favoriete personage in deze film.

Oja, voor de film begon, was er een kortfilm te zien genaamd ‘Bao’ die mijn hart gestolen heeft.

Zombies

Nog een Disney film of beter gezegd een Disney musical. Een Disney musical die gebaseerd werd op het boek ‘Zombies & Cheerleaders’ van David Light en Joseph Raso. Een musical die het verhaal vertelt van Zed, een voetballende zombie, en Addison de cheerleader. Zed en Addison worden verliefd op elkaar. Maar wat zullen hun ouders daarvan zeggen? Mensen zijn namelijk bang van zombies. ‘Zombies’ is een prachtige Disney musical met heel wat catchy liedjes die je zeker eens moet bekijken op Disney Channel. Mijn favoriete liedje uit de film is ‘Bamm’.

The greatest showman

Ik wou er niet aan toegeven. Ik wou hem niet bekijken. Maar op een dag kon ik de verleiding niet meer weerstaan, ik moest en zou hem bekijken. De Amerikaanse musicalfilm uit 2017 die geregisseerd werd door Michael Gracey veroverde mijn hart! Wat een prachtige film. En het verhaal? P.T. Barnum probeert zijn droom waar te maken. Een populaire theatershow met ‘freaks’ die populair is. Niet alleen bij de gewone burgers maar ook bij de elite. En daar heeft hij alles voor over of toch niet?

The Kissing Booth

Iedereen raadde me aan om deze film te bekijken op Netflix. Maar wat vond ik er nu eigenlijk van? Wat vond ik van deze romantische komedie uit 2018, die gebaseerd werd op het gelijknamige boek van Beth Reekles? Ik vond hem geweldig. Heel de film duimde ik voor Elle Evans en Noah Flinn. Ze passen gewoon perfect bij elkaar! Wat maakt het uit dat Noah de broer is van haar beste vriend?

I feel pretty

‘I feel pretty’ is een film over een vrouw die zich zo onzeker voelt dat het haar tegenhoudt in het dagelijkse leven. Maar op een dag wordt ze wakker na een serieuze val tijdens een sessie bij de plaatselijke sportschool en denkt ze dat ze een supermodel is. Hilarisch, maar ook zo herkenbaar, zo kan ik de film het best omschrijven. Regelmatig zit ik namelijk in de knoop met mezelf. Regelmatig ben ik iets minder tevreden met hoe ik eruit zie. Maar ik probeer van mezelf te houden, ik probeer mezelf te accepteren. En dat ging een stuk makkelijker nadat ik deze film zag. Amy Schumer is namelijk zo’n fantastische actrice.

The Clapper

Tenslotte wil ik het even hebben over ‘The Clapper’. Deze film vertelt het verhaal van Eddie Krumble. Hij en zijn vriend Chris Plork verdienen geld door reclamespotjes en tv-series bij te wonen, waarbij ze dan moeten klappen, lachen en sissen. s’ Avonds gaat hij bij Judy langs, een meisje dat bij een tankstation werkt. Maar op een dag komt zijn leven op zijn kop te staan als een talkshowhost zijn foto’s gebruikt en hij als de ‘klapper’ wordt afgeschilderd. Zal hij nu nog werk vinden? En wat zal Judy daarvan vinden? Je ontdekt het op Netflix.

Welke films moet ik in de maand augustus zeker bekijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.