Red Togheter Make-up Look
Beauty

De Red Togheter Make-up Look

Straks speelt België hun eerst WK-match van het jaar tegen Panama. Een wedstrijd die je waarschijnlijk helemaal in stijl gaat kijken met vrienden of familie. Misschien ga je wel de wedstrijd op groot scherm volgen bij jouw in de buurt. Wat je ook van plan bent, ik sta klaar voor jullie met de ultieme supporters make-up look. 

Red Togheter Make-up Look

Om deze make-up look voor te bereiden bracht een basis aan, de Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base. Daarna ging ik aan de slag met foundation. Ik gebruikte de Maybelline Fit me! Matte +poreless foundation in de tint 105. Mijn wallen werk ik weg met mijn favoriete concealer aller tijden, de Essence Stay All day concealer in de tint 20 Soft beige.

Red Togheter Make-up Look

Afpoeieren doe ik met de W7 Selfie Powder. De I heart Makeup Dragon’s Heart gebruik ik om mijn gezicht op te lichten. En met de Kiko in de kleur Double Colour 01 Lively colour zet ik wat blush op mijn wangen.

Red Togheter Make-up Look

Primen doe ik met de Makeup Revolution Londen Eye Primer. Daarna neem ik het Makeup Revolution London Soph Ultra Shadows palette erbij.  Met de basiskleur Pancakes kleur ik mijn volledige ooglid in. Danger gebruik ik op mijn ooglid. De kleur Goldmine uit het Urban Decay XX Vice lTD Reloaded palette breng ik aan in mijn ooghoek. Vervolgens volg ik met de kleur Danger mijn onderste waterlijn en maak ik een wing. Met de zwarte kleur Nightmare maak ik een wing aan de bovenkant.  

Red Togheter Make-up Look

Tijd voor een vleugje mascara. Hiervoor gebruik ik de prachtige Maybelline Total Temptation mascara in de kleur zwart. Mijn wenkbrauwen kleur ik in met het Catrice Cosmetics Eyebrow Set en bijtekenen doe ik met de Benefit Precisely, my brow pencil in de kleur 4. Nog even een rode kleur op de lippen, hiervoor gebruik in de Sleek Lip VIP Semi-Matte Lipstick in de kleur 1010. Nog even sprayen met de Evian Facial Spray en dan ben ik helemaal klaar om de Rode Duivels aan te moedigen in stijl. 

Hoe gaan jullie vanavond kijken naar de match?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.