OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardag
Fashion

OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardag

Op 12 mei vierde ik mijn 24ste levensjaar op deze planeet. Dit deed ik samen met mijn broers en zussen. ‘s Avonds met een barbecue. In de namiddag in de cinema met een goede vriendin en twee dagen later in mijn eentje in de prachtige stad Kopenhagen.

OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardag Ik genoot van die ene dag die volledig in het teken stond van mijn geluk. Ik genoot van mijn prachtige playsuit. Een kledingstuk met palmboombladeren die ik een tijdje geleden kocht bij Forever 21. Uit de heerlijke plus size collectie! OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardagOnder mijn playsuit draag ik handige slippers van Primark. Deze slippers die ik kocht op de mannen afdeling zijn erg handig om mee te nemen op reis en hebben al verschillende hostels gezien.OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardag

OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardag

Maar wat heb ik nu eigenlijk gekregen voor mijn verjaardag? Super veel lekker eten, heel veel liefde en verschillende cadeautjes die je hier kan zien. 
OUTFIT. Jarig en juigend op mijn 24ste verjaardag
Hoe oud ben jij momenteel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.