Bookreview: Fuck the quarterlife crisis - Femke Kamps
Boeken

Bookreview: Fuck the quarterlife crisis – Femke Kamps

Vandaag zal ik het met jullie hebben over een boek die al lang op mijn verlanglijstje stond. Een boek waar ik meteen enthousiast over was. Een boek van Femke Kamps vol waardevolle lessen waar je echt gelukkig van wordt.

Bookreview: Fuck the quarterlife crisis - Femke Kamps Femke Kamps is een blogger, een content creator en één van mijn grootste voorbeelden op vlak van content creation. Samen met haar vriend en haar kat woont ze in Den Bosch. Een jaar lang leefde ze in New York. Ze heeft wat vrienden en het lijkt alsof ze haar leven op orde heeft. Maar niets blijkt minder waar want laten we eerlijk zijn, niemand heeft echt zijn leven op orde.

Bookreview: Fuck the quarterlife crisis - Femke Kamps

In dit boek ‘Fuck the quarterlife crisis’ gaat Femke op zoek naar antwoorden. Naar antwoorden op vragen waar twintigers tegenwoordig mee zitten. Waar twintigers van wakker liggen. Ze heeft het in haar boek over social media, succes, relaties en geluk. Aan het einde van het boek drukt ze ook nog even op de hart dat iedereen maar wat doet en laat ze mensen uit haar omgeving aan het woord.Bookreview: Fuck the quarterlife crisis - Femke Kamps 

“Het begrip van sommige mensen is nu eenmaal zo traag als de levering van een AliExpress pakket.”

Ik vind het een prachtig boek. Ik haalde er zoveel tips uit en dingen die ik kan toepassen op mijn eigen leven. Zaken die ik sowieso kan gebruiken in mijn dagelijkse leven om te groeien als mens. 

Bookreview: Fuck the quarterlife crisis - Femke Kamps

Mijn favoriete deel uit het boek was het laatste hoofdstuk omdat ze  vrouwen aan het woord laat die advies hebben voor hun twintig-jarige zelf. Vrouwen die ik inspirerend vind zoals Cynthia van cynthia.nl en Ellen Snijder (oprichtster van Fashionchick).Bookreview: Fuck the quarterlife crisis - Femke Kamps

Wil je meer lezen van Femke Kamps, ga dan naar haar blog of lees het interview met haar in BLGR. December 2018.

Het boek ‘Fuck the quarterlife crisis’ van Femke Kamps is te koop op bol.com voor 14,95 euro. 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.