GETEST. Beautygloss x Eyelure Silky Lashes
Beauty

GETEST. Beautygloss x Eyelure Silky Lashes

Een tijdje geleden kocht ik de Silky wimpers uit de collectie van Beautygloss x Eyelure. Ik wou ze meteen uitproberen. Maar het lukte me niet! Ik kon geen valse wimpers plakken. Althans toch niet tot ik het afgelopen dinsdag leerde tijdens mijn make-up les.

GETEST. Beautygloss x Eyelure Silky Lashes
Op 19 februari 2016 onthulde Mascha al dat ze samen met Eyelure drie verschillende wimpers had ontworpen. Deze wimpers zijn nog steeds te koop en hebben de namen Silky, Pretty en Fluffy. Silky is een lichte wimper voor een subtielere look en Pretty zorgt ervoor dat de ogen optisch groter worden gemaakt. Tenslotte hebben we Fluffy, Fluffy is een schitterende volle wimper met meerdere lagen, ideaal voor een feestje. 
 GETEST. Beautygloss x Eyelure Silky Lashes
De wimpers zijn verpakt in een typische Beautygloss verpakking. De Silky wimpers hebben een licht roze verpakking versierd met enkele hartjes. Aan de zijkant van het doosje staat de handtekening van Mascha en achteraan  staat er wat uitleg. Erg handig, bij een eerste gebruik van valse wimpers.
GETEST. Beautygloss x Eyelure Silky Lashes
 
De wimpers plakken bij mij zeer gemakkelijk op mijn ooglid en de wimperlijm die erbij zit is van goede kwaliteit. Naar school of werk zou ik deze wimpers persoonlijk niet dragen, ze zijn namelijk voor mij iets te volumineus. Maar voor een middagje in de stad met vriendinnen vind ik ze perfect!
 
De Beautygloss lashes by Elure zijn enkel te koop bij Etos voor 8,39 euro per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.