Mijn birthday wishlist voor mijn 24ste verjaardag
Persoonlijk

Mijn birthday wishlist voor mijn 24ste verjaardag

Ik ben dol op jarig zijn! Elk jaar kijk ik weer met volle teugen uit naar die ene dag waarop ik door al mijn geliefden in de watten word gelegd. Die ene dag waarop ik zoveel taart mag eten als ik wil, waarop ik tijd mag spenderen met de mensen die ik lief heb. Deze tijd is me zoveel dierbaarder dan alle cadeau’s samen. Maar omdat cadeau’s geven er nu eenmaal bij hoort en zeker leuk meegenomen is heb ik een wishlist opgesteld voor mijn 24ste verjaardag.

  • Nitendo Switch Games: Ik hou echt van mijn Nitendo Switch. Het is zo’n leuke game console en elke maand worden er weer nieuwe games gelanceerd die ik graag wil hebben. Momenteel staan Donkey Kong Country , Fifa 18 en Captain Toad bovenaan dat verlanglijstje.
  • ICI Paris XL Giftcard: Er is een parfum die ik zeer graag wil van ICI Paris XL dus een giftcard komt zeker en vast van pas.
  • Zonnegloed of Kinderboerderij: Zoals jullie wel weten ben ik verzot op dieren dus met een bezoekje aan de kinderboerderij of aan de Zonnegloed maak je me heel blij. Of stort gewoon wat geld in mijn naam aan VZW Lamana (een dierenopvang voor dieren in nood).
  • Boozyshop Giftcard: Ik ben echt dol op de make-up van Boozyshop. Dus die giftcard komt zeker van pas!
  • Roadtrippen: Mij blij maken hoeft zeker niet veel geld te kosten. Met een roadtripje door een onbekende streek ben ik ook al zeer blij!
  • SRPRS.me cadeaubon: Wie me al langer volgt weet dat ik dol ben op SRPRS.me en reizen dus die cadeaubon komt zeker van pas!
  • Sims 4 Vampires & Jungle Adventures: Ik ben echt dol op het spelen van de Sims dus met deze game packs maak je me zeker blij!
Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.