De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld
Travel

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Afgelopen weekend profiteerde ik van een heerlijk lentezonnetje en trok ik de stad in. Met een kleine laagje zonnecrème en genoeg water bezocht ik de Gevleugelde Stad. Het gratis straattheaterfestival die zich afspeelt in de historische binnenstad en op de Ieperse vestingen. Ben je benieuwd hoe ik dit weekend beleefde? Bekijk dan nu deze fotospecial en ga morgen en overmorgen naar mijn YouTube kanaal om de vlogs te bekijken.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Eén van de eerste dingen die ik tijdens het festival deed is binnenin dit hoofd kijken. Binnenin het hoofd was er een soort mini poppen theater die me de stuipen op het lijf jaagde. Het was helemaal geen eng verhaal of een eng personage maar het gebeurde gewoon allemaal zo dicht bij mijn hoofd. Toch een dikke duim voor de makers van dit mechanische schouwspel, ‘Electric Circus’.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Snel even langs de markt, zoekend naar leuke acts.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Jammer genoeg sprak deze act me niet erg aan. Dan maar even foto’s nemen.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Het feit dat het die dag enorm waaide maakte het alleen nog maar spannender! Ik heb zoveel respect voor de mannen van ‘Lyapunov’, maar ben wel stiekem jaloers op hun uitzicht.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Ik was in het gras heerlijk aan het genieten van de act van ‘Hirondelles’ tot op het moment dat er mensen voor me gingen staan.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Deze act van ‘Compagnie des chemins de terre’ was echt hilarisch !

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

De eerste dag sloot ik af met deze heerlijke act van ‘Vaiven Circo’ en een platte band.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Op zondag zag ik voor het eerst de act van ‘The Snow Globe’. Een grote bubbel met deze prachtige zeemeermin in reed langs de vestingen. Kinderen sprongen achter de bubbels en ik hield mezelf tegen om niet hetzelfde te doen.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Ook overtuigde ik me om naar deze act te gaan kijken. Deze act van ‘Les frères taquins’ was zo goed dat ik hem 2 keer moest zien. En twee keer heb ik me kapot gelachen!

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Op naar het pleintje voor het station waar we vanop een bankje konden kijken naar deze act. Jammergenoeg duurde het maar 12 minuten want naar deze act van Aramelo had ik een stuk langer kunnen kijken.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Nog even een foto van het publiek tijdens de show van Aramelo.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Deze foto maakte ik terwijl ik kijk naar de laatste act van een prachtig weekend, UliK Robotik Theater. Jammer genoeg vond ik deze act niet schitterend.

De Gevleugelde Stad Ieper 2018 in beeld

Hopelijk genoten jullie van deze fotospecial. Vergeet zeker niet mijn vlogs te bekijken van dit straattheaterfestival. Op zaterdag 14 april komt de eerste online en op zondag 15 april de tweede op het YouTube kanaal ‘Girllife‘.

Ben jij een fan van straattheater? Kom je volgend jaar ook een kijkje nemen?

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.