Lente make-up look
Beauty

Mijn lente make-up look

Het is lente. Dat voel je overal. Mensen zitten buiten om van de eerste zonnestraaltjes te genieten. De vogels fluiten terwijl ik dit blogbericht typ en mijn sproetjes komen langzaam aan naar boven. Tijd om een frisse make-up look te maken met enkele felle lentekleuren.

Lente make-up look  We beginnen een laag van mijn favoriete dagcrème, de Kruidvat Sensitive 0% dagcrème voor een overgevoelige huid. Daarna prime ik de huid nog eens met de Hema make-up base. Tijd voor foundation. Ik meng mijn iets te donkere NYX Stay matte but not flat liquid foundation in de kleur 04 Creamy Natural met de NYX Pro Foundation Mixer in de kleur 03 White.
Lente make-up look
 
Nog even onder mijn ogen, op mijn neusbrug, kin en voorhoofd met de Illuminating Touch Brightening concealer in de tint natural 2 en dan kunnen we afpoeieren met de Freedom HD Pro Finish Powder in de kleur translucent. 
Lente make-up look
Strobing en highlighter breng ik aan met het Makeup Revolution London Ultra Contour Palette. De licht roze kleur breng ik aan onder mijn ogen. De lichtbruine kleur met een koele toon gebruik ik onder het jukbeen, op mijn slapen, in een driehoek onder mijn kin en op mijn kaaklijn. Highlighter breng ik aan op mijn neusbrug, onder mijn slapen en op mijn cupidoboog. Tenslotte breng ik onder de highlighter een prachtige donker roze blush aan uit het Makeup Revolution London Ultra Blush Palette. 
Lente make-up look
 
Tijd voor oogschaduw, hiervoor gebruik ik het prachtige Meadow palette van het merk Makeup Addicition Cosmetics. Als basis gebruik ik de beige kleur Sweet Peach. Op het buitenste ooglid breng ik de oranje kleur Dusk aan en met de gouden kleur Bronzed Leaf ga ik over het volledige ooglid. Net onder de onderste waterlijn begin ik met de kleur Sandstone, daarna breng ik Poison Ivy aan en eindigen doe ik met de kleur Sweet Peach. Tenslotte breng ik nog even in mijn ooghoek en op mijn wenkbrauwbot de kleur Sandstone aan.
Lente make-up look
Net zoals altijd gebruik ik voor mijn wenkbrauwen het geliefde Precisly, my brow pencil van Benefit in de kleur 4. Mijn wimpers geef ik lengte met de Maybelline Total Temptation mascara. Op mijn lippen ga ik voor de kleur Frozen Coffee van het merk Astor.  Nog even sprayen met de NYX Matte Finish Long Lasting Setting Spray en we kunnen er weer tegenaan.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.