GETEST. Catrice Ultimate Colour Lipstick
Beauty

GETEST. Catrice Ultimate Colour Lipstick

Eén van mijn eerste lipsticks ooit was de Catrice Ultimate Colour Lipstick in de kleur 240 Hey Nude. Een prachtige nude lipstick die echt bij elke make-up look past. Ondertussen heb ik iets meer lipsticks maar ik kan het niet laten om af en toe hun lipsticks nog eens te swatchen. Een tijdje terug vond ik de prachtige rode kleur genaamd Legend’ Berry. Ben je benieuwd wat ik ervan vind lees dan zeker verder.

 GETEST. Catrice Ultimate Colour Lipstick   
De Catrice Ultimate Colour lipstick is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de vertrouwde kleuren: Maroon, Pinker-bell, Hey Nude, Red my lips, Berry Bradshaw, In a Rose garden, Cool Brown, Red Said Black en Legend’Berry. Maar ook in deze vier recentere kleuren: What does the fushia say, Watch the sunset, Purple Steam en Concrete Jungle. 
GETEST. Catrice Ultimate Colour Lipstick
 
Ik koos voor de kleur Legend’ Berry. Legend’ Berry is een prachtige rode vrouwelijke lipstick die zeer gepigmenteerd is en ideaal voor een chiquere gelegenheid.
GETEST. Catrice Ultimate Colour Lipstick
 
Jammer genoeg is deze kleur iets moeilijker aan de brengen en blijft hij niet goed plakken op de lippen. Na een half uurtje is de kleur al helemaal vervaagd, zeker op de plek waar de lippen samen komen. Erg teleurstellend aangezien de kleur ‘Hey Nude’ bijna een halve dag bleef zitten.
GETEST. Catrice Ultimate Colour Lipstick
De Catrice Ultimate Colour Lipstick in de kleur Legend’Berry is bij Kruidvat te koop voor 3,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.