Bookreview: En toen kwam jij - Tom De Cock
Boeken

Bookreview: En toen kwam jij – Tom De Cock

Het is alweer een eindje geleden dat ik een bookreview heb geschreven. Maar ik kan jullie verzekeren dat ik nooit gestopt ben met lezen. Het is gewoon te leuk om telkens opnieuw een nieuw avontuur in te duiken. Deze keer ging ik samen met Tom De Cock op het avontuur van zijn leven, de adoptie van een kindje.

Bookreview: En toen kwam jij - Tom De Cock
Tom De Cock is een Belgische radio-dj die geboren werd op 23 september 1983 in het Antwerpse Schoten. In 2008 was hij voor de eerste keer te horen op radio Donna. Maar hij begon zijn carrière als publieksopwarmer en applausmeester bij VRT en VTM. Sinds 2012 presenteert hij het populaire radioprogramma ‘Planeet De Cock’ op MNM.  
Bookreview: En toen kwam jij - Tom De Cock
Maar dit verhaal begon al in 2009. Het jaar waarin hij samen met zijn vriend een adoptieaanvraag indient. Een aanvraag die zijn leven meteen onderste boven zet. Een papier dat vanaf dat moment zijn leven in twee zal delen. Een leven voor en na! 
Bookreview: En toen kwam jij - Tom De Cock
 
Wij worden meegesleept in een verhaal die Tom (je vader) vertelt aan jou. Een kleine pruts die nu stilletjes aan begint te beseffen hoeveel geluk ze heeft.    
Bookreview: En toen kwam jij - Tom De Cock
Het boek ‘En toen kwam jij’ van tom de cock is via bol.com te koop voor 17,90 euro via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.