De 5 eerste dingen die ik ga doen als ik een auto heb
Persoonlijk

De 5 eerste dingen die ik ga doen als ik een auto heb

Zoals jullie al weten wil ik al een tijdje een eigen wagen. Vandaag vertel ik jullie waar deze mij op kort termijn zou brengen. Hierbij hou ik rekening met mijn beperkte rijervaring. Dit zijn de vijf eerste dingen die ik zou doen mocht ik een auto hebben.

  1. Auchan: even over de grens om er te winkelen en misschien een Franse stad te ontdekken? Nu nog even kiezen tussen Duinkerke, Roubaix, Rijsel of Arras.
  2. Wandelen: het zou me zo leuk lijken om eens even iets verder te gaan wandelen. Naar de zee, naar een leuk park of misschien wel naar de Zwarte Berg.
  3. Wallonië: ik wil België leren kennen. Niet alleen Vlaanderen, maar ook Wallonië. Het grootste deel van Vlaanderen is makkelijk bereikbaar met de trein, maar Wallonië is al iets moeilijker. Welke Waalste stad moet ik eerst bezoeken als je weet dat ik in Ieper woon?
  4. Kringloopwinkels: Paulien van Lifestylespot inspireerde me om eens langs te gaan bij verschillende kringloopwinkels. Dus vanaf het moment dat ik een wagen heb begin ik te plannen. Ga ik enkel voor Diksmuide, Ieper, Poperinge en Veurne? Of ga ik ook langs in Wevelgem, Zwevegem en Kortrijk?
  5. Naar de kinderboerderij/ Zonnegloed: Zoals jullie al weten ben ik dol op dieren, maar niet op de zoo. Dus zou ik heel graag eens gaan naar de kinderboerderij of nog eens naar Zonnegloed. In deze vlog had ik er alleszins de tijd van mijn leven.
Wat zou jij als eerste doen?

BewarenBewaren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.