Enkele films die ik zag in de maand januari 2018
Films & Series

Enkele films die ik zag in de maand januari 2018

Morgen is het alweer maart, dus ik ben net iets te laat met dit overzicht. Maar de maand februari is dan ook alweer voorbijgevlogen. Kan je geloven dat de volgende editie van BLGR. alweer bijna online komt. Ik niet! Maar voor het zover is, som ik de films op die ik in de maand januari heb gezien.

Het zakmes

Ik was al erg lang op zoek naar de film achter het lied ‘Ik ben pas zes’. Maar ik kon de titel niet herinneren van de film of het lied. Tot een vlog van Bonclor, daarin zong Bonnie het lied. Waardoor ik meteen zin had om de film te bekijken. Alleen had ik één probleem, ik vond de film nergens tot dat ik iemand zag tweetten over het feit dat de film werd getoond op een Nederlandse zender. Ik nam hem meteen op en een dag later keek ik hem. Er kwamen zoveel leuke herinneringen naar boven.
 

FC De Kampioenen: Forever

Op 6 januari 2018 ging ik samen met mijn zussen en de vriend van mijn zus naar de cinema. Maar ik kon niet beslissen welke film ik wilde gaan bekijken. Ging ik voor Star Wars of FC De Kampioenen? Het was een moeilijke keuze, maar omdat Star Wars iets te lang duurde en omdat ik nog meer één film had gezien koos ik toch voor FC De Kampioenen en daar kreeg ik geen spijt van. Het was echt een goede film, veel beter dan verwacht. En een perfecte manier om alles af te sluiten.

Black

Deze film van Adil El Arbi werd gebaseerd op de boeken ‘Black’ en ‘Back’ van Dirk Bracke. Deze zal ik na het bekijken van de film zeker eens  lezen. De film gaat over een zwart meisje dat verliefd word op een Marokkaanse jongen uit een rivaliserende bende.
 

Voldemort: Origins of the heir

Je kent me. Als er een Harry Potter film uitkomt ben ik er als eerste bij. Deze fanmade film die gratis te zien is vanaf 13 januari 2018 op YouTube was dan ook geen uitzondering. De film vertelt het verhaal van 4 afstammelingen van de oprichters van Hogwarts: Tom Marvolo Riddle (Zwadderich), Grisha McLaggen (Griffoendor), Wiglaf Sigurdsson (Ravenklauw) en Lazarus Smith (Hufflepuff). 

Step Sisters

Deze Netflix film gaat over Megalyn een zwart meisje die een groep ‘roze’ blanke meisjes leert hoe ze moeten steppen. En dat levert hilarische momenten op!


Rip Tide

Tenslotte zag ik in de maand januari de film Rip Tide. Rip Tide vertelt het verhaal van Cora Hamilton. Cora Hamilton is een succesvol model die zo gestresseerd geraakt door haar werk en door de druk die haar moeder haar op legt dat ze het vliegtuig neemt naar Australië.  Daar  gaat ze logeren bij haar tante Margot. Weg van het drukke New York, richting de rust, richting het offline leven. De film leert jonge meisjes dat ze hun dromen mogen achterna jagen en wie kan je dan beterin  de hoofdtrol zetten dan Debby Ryan.
Welke films hebben jullie deze maand allemaal gezien?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.