GETEST. Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de overgevoelige huid
Beauty

GETEST. Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de overgevoelige huid

Dagcrème, het is wat ik nooit nodig vond. Bracht ik het aan, dan had ik de dag daarna heel wat onzuiverheden. Maar ik merkte dat mijn huid af en toe te droog was. Zo droog dat ik last had van velletjes op mijn voorhoofd. Daarom besloot ik om de Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème te kopen.
GETEST. Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de overgevoelige huid

Ik kocht de Kruidvat Sensitive SPF 15 dagcrème voor de overgevoelige huid. Omdat ik merk dat producten voor een overgevoelige huid zeer goed passen bij mijn huidtype, alhoewel ik nog nooit echt heel veel last heb gehad van puisten. Puisten begon ik pas te krijgen vanaf mijn éénentwintigste levensjaar en enkel in de streek rond mijn mond en op mijn kin. Daarom prijs ik mezelf zeer gelukkig.

GETEST. Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de overgevoelige huid

Toch heeft Kruidvat nog heel wat andere varianten van deze dagcrème te koop. Elk voor een specifiek doel en een specifieke huidtype. Zo heb je een lifting dagcrème , een age performance dagcrème , een anti-rimpel dagcrème, een dagcrème voor de normale en gemengde huid, een dagcrème voor de droge en gevoelige huid en een anti-rimpel dagcrème met een hogere SPF in.

GETEST. Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de overgevoelige huid

“Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de Overgevoelige Huid is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een overgevoelige huid. De crème verzorgt je huid op milde wijze, houd je vochtbalans op peil en beschermt je huid tegen UV-straling. De vitamine E in de crème verbetert de elasticiteit van je huid en beschermt haar tegen veroudering. De crème herstelt en kalmeert je overgevoelige huid, waardoor ze stressbestendiger wordt. Je zult er weer fris en stralend uitzien.”

GETEST. Kruidvat Sensitive SPF 15 Dagcrème voor de overgevoelige huid

Ik ben een grote fan van deze dagcrème, hij voedt mijn huid perfect. Na het aanbrengen van deze crème lijkt het bijna alsof ik een babyvelletje heb. Toch ik vergeet ik hem nog regelmatig aan te brengen. Maar als ik het aanbreng, voel ik zeker het verschil! Een dikke aanrader.

Deze dagcrème is net als alle andere varianten te koop bij Kruidvat voor 3,99 euro.

Welke dagcrème gebruik jij?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.