OUFIT. All black and white 
Fashion

OUFIT. All black and white 

Op Instagram vroeg ik jullie een tijdje geleden of jullie vaker reviews of outfitposts willen zien. Bijna iedereen stemde voor outfitposts. Dus vandaag breng ik jullie wens in vervulling. Vandaag deel ik een outfit die mede dankzij jullie tot stand kwam.

OUFIT. All black and white    OUFIT. All black and white 

Een tijdje geleden winkelde ik bij Asos en zoals jullie al konden zien in mijn shoplog kocht ik deze streepjes broek. Deze broek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje omdat hij er altijd zo goed uit ziet in outfitposts van medebloggers. Maar ook omdat hij tegelijk classy en casual is. Je kan hem dragen op een sollicitatiegesprek, maar ook gewoon thuis op de bank.

OUFIT. All black and white 

OUFIT. All black and white 

Hij is zo comfortabel en heel erg leuk. Het enige nadeel aan deze broek is dat er geen riem in kan waardoor hij de hele tijd afzakt en dat je geen broekzakken hebt aan de voorkant. Iets die hatelijk is voor iemand die altijd alles in zijn zakken steekt.

OUFIT. All black and white 

Combineren kan met een simpele zwarte trui of zoals in deze post met een witte trui. Deze witte trui zit super leuk en kocht ik bij H&M. Onder de outfit kan je een hakje dragen of gewoon een witte sneaker. Deze witte sneakers kocht ik in Rijsel in de New Yorker.

OUFIT. All black and white 

OUFIT. All black and white 

Zoals je kunt zien werden we tijdens de fotoshoot gestoord door deze lieve kat. Dus we hebben hem meteen gefotografeerd.

OUFIT. All black and white 

OUFIT. All black and white 

WILLEN JULLIE BINNENKORT NOG EEN OUTFITPOST?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.