GETEST. NYC Get It All Lip Color
Beauty

GETEST. NYC Get It All Lip Color

Ik ben dol op lipsticks. Zo dol dat heel mijn make-up kast er mee gevuld is. Gevuld met rode, nude, paarse, groene en zelfs gouden lipsticks. Bijna elke kleur heb ik in mijn bezit. Van heel wat verschillende merken. Maar vandaag bespreek ik de NYC Get It All Lip Color.

GETEST. NYC Get It All Lip Color De NYC Get It All Lip Color is verkrijgbaar in volgende kleuren: Exeptionude, Pinkdigious, Mochamazing, Pinktastic, Fushiatastic, Impredssive, Wonderedful, Increddible, Extraordiberry, Copperific en Terrificoral. Mijn oog viel op de prachtige kleur Extraordiberry.

GETEST. NYC Get It All Lip Color

“Fashionable New Yorkers vereisen een geweldige, moderne kledingstijl met on-trend accessoires die alle goede punten accentueren. Ook hebben ze een lipstick nodig zonder compromissen! Zeg maar Hi tegen NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL LIP COLOR. De prachtige color-matching huls bevat alle voordelen waar je van droomt voor je lippen. De eerste low-cost lipkleur heeft een comfortabele en romige textuur en een langblijvende formule die een intense kleur geeft.”

GETEST. NYC Get It All Lip Color

Persoonlijk vind ik de verpakking er een klein beetje uitzien alsof ik net een lipstick heb gekocht bij de Zeeman. Niet dat er iets mis is met Zeeman, maar de lipstick ziet er namelijk ordinair uit en kinderlijk door de zilveren letters op de doorzichtige huls. Wel vind ik het handig dat je aan de kleur van de verpakking meteen kunt zien welke tint je hebt gekocht.

GETEST. NYC Get It All Lip Color

De lipstick brengt heel gemakkelijk aan en voelt zeer romig op de lippen. Jammer genoeg geeft hij gemakkelijk af, bij het drinken van wat water vind je meteen een afdruk. Toch verslijt de lipstick meteen. De intensiteit verdwijnt redelijk snel, maar de lipstick zelf blijft er toch even op zitten.

GETEST. NYC Get It All Lip Color

Deze lipstick is niet alleen bij Kruidvat, maar ook bij Trekpleister verkrijgbaar voor 4,49 euro.

GETEST. NYC Get It All Lip Color

Heb jij ooit al eens een lipstick getest van nyc?

Eén reactie

  • Sarah Lia

    Ik hou super veel van de NYC City Proof Twistables. Zowel de nude kleuren als de flashy kleuren zijn true winners: voldoende pigmentatie, drogen de lippen niet uit, lekkere snoepjesachtige geur (dus geen vanille – yay!)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.