GETEST. Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base
Beauty

GETEST. Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base

Ik heb een volledige make-up kast vol met  producten die eigenlijk al lang een plaatsje hadden moeten krijgen op mijn blog. Eén daarvan is de Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base. Een primer die ik in maart 2016 op de foto zette maar nog steeds verkrijgbaar is. GETEST. Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base

Deze Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base een primer die ongewenste glans minimaliseert, ervoor zorgt dat de poriën zichtbaar verfijnen en de foundation langer mooi houdt. Maar het beste van allemaal, hij is volledig veganistisch! GETEST. Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base

Dit product zit in een handige tube waardoor je het product gemakkelijk kunt gebruiken tot het bittere einde. En dat zal zeker van pas komen want ik vind dit een prachtige primer. Hij ruikt namelijk niet zeer sterk en is gemakkelijk in gebruik.

 

GETEST. Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base

Zoals je kunt zien heb ik hier nog geen foundation op. Ik wijs naar de kant met primer.

Zoals je op de foto hierboven kunt zien zijn mijn poriën heel wat minder zichtbaar aan de kant dat ik een primer heb gebruikt. De foundation was daar ook makkelijker aan te brengen en oogt een heel stuk natuurlijker. Aan die kant versmelt hij echt met mijn huid en dat is het effect dat ik wil verkrijgen.

GETEST. Catrice Prime and Fine Pore refining anti-shine base

Een foto van de primer op mijn gezicht na de foundation. Met mijn vinger duid ik de kant met de primer aan.

Deze primer is verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen voor 4,59 euro.

Welke primer gebruik jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.