Enkele films die ik zag in de maand december 2017
Films & Series

Enkele films die ik zag in de maand december 2017

Vandaag wil ik het met jullie hebben over enkele prachtige films die ik afgelopen maand zag. Films die me zijn bijgebleven. Films die me een prachtige avond hebben bezorgd.

Be Somebody

Af en toe heb je een film nodig waarbij je aan niets hoeft te denken, alleen maar van kan genieten. Be Somebody is zo’n film. Een typische film over een superster die even nood heeft aan een normaal leven. Die even wil ontsnappen van al de roem, die even gewoon een tiener wil zijn.

Score: 6,5/10

The perfect man

Volgens mij heeft iedereen deze film bekeken in zijn tienerjaren, behalve ik dan. Maar ik moet toegeven dat deze film een echte topper is, ook al je drieëntwintig bent.

Score: 7/10

The best of me

Deze film is zo romantisch en echt ideaal om bij weg te dromen. Deze film gaat over twee tieners van een totaal verschillende wereld die verliefd worden op elkaar in de middelbare school en kort daarna van elkaar gescheiden worden. Maar zoveel jaar later op een begrafenis ontmoeten ze elkaar opnieuw.

Score: 8/10

Christmas Inheritance

In de december editie van BLGR. vertelde ik jullie al over ‘A Christmas Prince’. En daarmee kun je deze film zeker vergelijken. Het heeft dezelfde feel, maar uiteraard een ander verhaal. Deze film vertelt namelijk het verhaal van Ellen Langford, de dochter van een succesvolle zakenman, die het bedrijf van haar vader mag overnemen. Maar voor ze in aanmerking komt moet ze eerst een speciale kerstkaart afgeven aan de beste vriend en zakenpartner van haar vader in Snow Falls. Maar wanneer ze aankomt zit er niet anders op dan even te wachten, want Zeke is momenteel spoorloos.

Score: 7/10

Elf

Mocht iemand me ooit vragen wat mij favoriete kerstfilm ooit is. Dan zeg ik zonder twijfel ‘Elf’. ‘Elf’ is zo’n mooie film, waar ik elk jaar rond de kerstperiode enorm veel van geniet.

Score: 9/10

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.