GETEST. Het Action Glow & Highlights palette
Beauty

GETEST. Action Glow & Highlights palette

Vandaag wil ik het hebben over een aankoop die ik al een tijdje geleden heb gedaan. Enkele maanden geleden kocht ik namelijk in de Action twee Glow & Highlights palettes. Eén roze variant en één blauwe. 
GETEST. Het Action Glow & Highlights palette

Het Glow & Highlights palette is verkrijgbaar in een roze verpakking en in een blauwe verpakking. In de roze verpakking bevindt zich een palette met zes verschillende warme tinten. Je hebt Angel White (een highlighter met een blauwe ondertoon), Summer Sigh (een highlighter met een gele ondertoon), Gentle Peony (een shimmery lichtroze kleur), Pale Marble (een highlighter met een roze ondertoon), Soft Sand (een shimmery gele kleur) en Lush Terra (een shimmery roze kleur).

GETEST. Het Action Glow & Highlights palette

In de blauwe verpakking vind je zes koelere kleuren. Je vindt er net als in het andere palette de kleuren Angel Whit en Pale Marble. Maar je vindt er ook Subtle Tundra (een zilvergrijze kleur), Purple Shadow (een licht paarse shimmery kleur), Peacefull Calm (een licht groene shimmery kleur) en Mild Marble (een lichtblauwe shimmery kleur).

GETEST. Het Action Glow & Highlights palette

Het idee van de Glow & Highlights palettes is zeker niet verkeerd. Maar ik zal eerlijk zijn. De meeste kleuren kun je niet gebruiken om het gezicht op te lichten. Zo vind ik bij mijn huidskleur enkel Pale Marble geschikt als highlighter en Lush Terra als blush.

GETEST. Het Action Glow & Highlights palette

Niet om te highlighten, maar op oogschaduwlooks te maken vind ik dit palette ideaal. De kleuren zijn namelijk prachtig en goed pigmenteerd. Het enige waarvoor je moet opletten is het feit dat de kleuren nogal korrelig kunnen zijn. Waardoor je zeker goed moet opletten bij het creëren van een look.

GETEST. Het Action Glow & Highlights palette

Tijdens het spelen met de palettes ging mijn voorkeur uit naar het roze palette met de warme kleuren omdat je daar naar mijn mening veel meer kanten uit kan gaan. Het blauwe palette met de koelere kleuren is daarentegen ideaal voor galaxy looks.

GETEST. Het Action Glow & Highlights palette

Beide paletten zijn momenteel te koop bij Action voor 1,99 euro per stuk. Dus haast je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.