Mijn doelen voor het jaar 2018
Persoonlijk

Mijn doelen voor het jaar 2018

Het is vandaag 10 januari 2018, hoogstens tijd om mijn doelen voor komend jaar vast te stellen en terug te blikken op de doelen die ik gesteld had voor het jaar 2017.

Mijn eerste doel was om minder junkfood te gaan eten. Ik hoef je niet te vertellen dat ik dat niet heb volgehouden. Ik ben namelijk super veel bijgekomen afgelopen jaar. Mijn volgende doel was om conditie te gaan kweken, maar omdat ik heel veel last had van mijn scheenbeen heb ik mezelf niet aan dit doel gehouden. Wel ben ik in december terug gaan zwemmen. Iets wat me echt fysiek en mentaal erg goed doet. Een doel die ik wel heb afgewerkt is veel reizen. Ik heb in 2017 volgende steden bezocht: Amsterdam, Manchester, Boedapest, Lille, Sluis, Tmisoara, De Haan, Seville, … . En dat deed me beseffen hoe graag ik reis. Hoe graag ik weg ben, maar ook hoe graag ik terug thuis kom.

Mijn vierde doel heb ik ook gehaald. Ik heb afgelopen jaar mijn getuigschriften behaald in de opleiding ‘Marketing en social media consultant’ en daar ben ik nog elke dag trots op. Het was namelijk mede dankzij die opleiding dat ik een verschrikkelijk moeilijk jaar achter de rug had. Mede daardoor heb ik op sommige momenten minder geschreven voor deze blog. En dat vind ik super jammer. Toch zijn BLGR. en Girlline enorm gegroeid afgelopen jaar. Net als ik. Ik ben meer gaan stil staan bij de kleinere dingen. Heb meer genoten van de prachtige momenten. Ben meer van mezelf gaan houden. Tenslotte mijn laatste doel, lezen. Ik heb afgelopen jaar 21 prachtige boeken gelezen. Volgend jaar meer? Je leest het hieronder.

Mijn doelen voor het jaar 2018

  1. Body positiviteit: Mijn eerste en grootste punt voor komend jaar is het werken aan de liefde voor mezelf. Ik wil mezelf nog meer graag leren zien. Ik wil meer zelfvertrouwen hebben in mezelf.
  2. Vaker zwemmen: Omdat merk dat ik zoveel voldoening haal uit het zwemmen wil ik dat in 2018 zeker niet gaan verwaarlozen. Het heeft me namelijk structuur en rust in mijn hoofd.
  3. Reizen: Zoals je hierboven kon lezen ben ik dol op reizen. Net zoals in 2017 wil ik daarvoor in 2018 enorm veel tijd voor vrij maken. Ik wil niet alleen reizen naar verre landen. Maar ik wil ook meer van Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en België zien!
  4. Boekenworm: ik heb een account op Goodreads en op 1 januari 2018 werd me gevraagd hoeveel boeken ik dit jaar wil gaan lezen. Ik heb gekozen voor 30! En heb er al 1 uit!
  5. Bloggersleven: afgelopen jaar is BLGR. enorm veel gegroeid en ik wil de groei van dit prachtige magazine ook in 2018 voorop zetten.
  6. Mezelf voorop: afgelopen jaren  cijferde ik mezelf steeds weg omdat ik dacht dat mijn mening andere mensen ging kwetsen. Maar dit jaar kom ik op de eerste plaats.
Natuurlijk zijn er ook nog andere zaken waaraan ik dit jaar wil werken. Maar dit zijn de belangrijkste!
Maar waar wil jij naartoe werken in 2018?

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.