Een dagje FACTS in beeld
Persoonlijk

De 10 best bekeken vlogs op Girllife in 2017

2017 is een prachtig jaar geweest. Een jaar van reizen, een jaar van ontdekken, een jaar van kansen zoeken en nemen. 2017 was ook een jaar waarin ik ben gaan houden van mijn lichaam, ongeacht wat andere mensen ervan vinden. Maar 2017 was ook een moeilijk jaar vol ups, maar vooral ook vol downs. Toch is dat niet wat ik zal onthouden aan 2017. 2017 zal me vooral bij blijven omdat het het eerste jaar was dat ik elke dag gevlogd heb. Mijn 10 best bekeken vlogs lijst ik hier nog even op voor jullie!

Mijn haar kleuren met Kruidvat Colors to play I Vlog #142

Een zeer korte vlog maar blijkbaar viel hij wel in de smaak. Want dit is de meest bekeken vlog van het afgelopen jaar. Blijkbaar helpt het om je haar in hetzelfde kleur als de bladeren te verven.

Chocolade pizza proeven en een Zoella pakje uitpakken I Vlog #274

Zou deze video zo goed scoren omdat ik er een chocolade pizza in eet of omdat ik heel wat Zoella goodies unbox? Oja, ik ben nog steeds dol op die body mist van Zoella. Hij ruikt gewoon heerlijk!

We gaan zwemmen in het zwembad I Vlog #148

Het zwembad uit deze vlog ligt ondertussen al op het containerpark, maar de leuke donut ligt te wachten op mij voor volgende zomer. En de bikini? Daar ga ik elke week mee gaan zwemmen.

Brillen passen van Ace & Tate I
Vlog #251

Uiteindelijk heb ik (nog) geen bril gekocht bij Ace & Tate. Maar als ik een zonnebril koop op sterkte ga ik zeker nog eens een bestelling doen.

Ik ben zo boos I Vlog #17

Nu klinkt het misschien wat banaal en totaal uit proporties maar ik was zo oververmoeid. En als je dan nog eens hoort dat je speciaal voor niks om 4u45 hebt opgestaan, dan knikt er even iets.

Een ijsmachine kopen bij Action I Vlog #145

Deze vlog lijkt nu zo onbenullig maar het geeft mijn schoolse leven perfect weer. Ook is het een perfecte herinnering aan hoe warm het was eind mei.

Met mijn drone boven het zwembad I Vlog #149

Wauw, nu pas besef ik dat er zoveel vlogs na mekaar zo goed hebben gescoord en dat maakt me echt zo blij! Oja, ik wil echt terug in mijn zwembadje kunnen plonsen na een lange dag. En met mijn drone kunnen vliegen zonder dat hij bij de buren ligt.

Genieten op Throwback Thursday in het Sportpladijs I Vlog #322

Ik word nog steeds zo blij als ik die vlog zie! Hij geeft echt perfect weer hoe leuk ik die dag vond. Hebben jullie op oudejaar ook naar de show gekeken op televisie?

Diana Leeflang x Kruidvat collectie stoplog I Vlog #234

Blijkbaar scoren shoplogs ook erg goed in vlogs. Moet ik dit vaker doen? Of willen jullie het liever in een gewone video zien?

We gaan kleurplaten kleuren I
Vlog #190

Tenslotte hebben we deze korte vlog. Ik weet niet waarom deze vlog zo goed heeft gescoord. Weten jullie het misschien? Misschien dankzij Pikachu.

Wat vonden jullie de leukste vlog van het
afgelopen jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.