Random best of 2017
Persoonlijk

Random best of 2017

Het jaar is nog maar net voorbij en we worden al terug met goede voornemens om onze oren geslagen. Maar ik ben daar nog niet klaar voor. Ik wil eerst 2017 op een gepaste manier afsluiten. Via dit blogbericht die ik volledig gebaseerd heb op dit artikel van IkbenIrisniet. 

De meest gelezen blogposts die dit jaar op Girlline verschenen:

 1. Adventskalenders die (binnenkort) in België/Nederland verkrijgbaar zijn: blijkbaar zijn jullie dol op adventskalenders want dit is mijn meest gelezen blogbericht ooit! Volgend jaar opnieuw? Willen jullie nog een uitgebreide blogpost over wat ik van mijn eigen adventskalenders vond?
 2. Astrid Bryan lanceert de Astrid Black Label Sportwear collectie: Ik had nooit gedacht dat dit artikel goed zou scoren. Ondertussen ben ik gestopt met de kortere blogberichten. Willen jullie dat terug?
 3. Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling: Ik ben dol op lezen en zo te zien jullie ook. Op naar meer fantastische reviews in 2018.
 4. Bookreview: Hoe word ik instafamous van Céline Schraepen & Talisa Loup: Blijkbaar kunnen jullie mijn eerlijkheid wel waarderen. Ik was namelijk niet zo’n enorme grote fan van dit boek, maar wel nog steeds van de meisjes!
 5. Kruidvat Super Last Serum: Het meest besproken serum van het jaar in beauty land kwam uit Kruidvat. Dus vanzelfsprekend deed dat aankondigingsbericht het super goed! Zou de review die binnenkort online komt het even goed doen?

Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling

De minst gelezen blogpost die dit jaar op Girlline verscheen: 

 1. #Livethelondonlook met de mannelijke Youtuber Lewys Bell: Eén van de slechtste blogberichten van het afgelopen jaar was dit blogbericht over het feit dat Rimmel een mannelijk model gebruikte om hun make-up te promoten.

Mijn meest gelikete foto op Instagram van dit jaar:

Op mijn meest gelikete foto van het afgelopen jaar ben ik productfoto’s aan het maken. Lekker simpel.

Random best of 2017

Mijn minst gelikete foto op Instagram dit jaar:

Mijn minst gelikete foto was een foto die ik maakte met de prachtige illustratie kaart van Eva Mouton.

Random best of 2017

Het allerleukste dat ik voor mijn blog kreeg:

Ik denk dat het allerleukste dat ik dit jaar voor mijn blog kreeg de geuren zijn van Body Fantasies. Ik kreeg de verschillende geuren op de Press Days van Yapado en ik ben er nog steeds dol op. Maar natuurlijk ben ik blij met alles dat ik krijg.

GETEST. De Body Fantas Fantasies Signature Body Sprays

De drie mooiste boeken

Het was enorm moeilijk om de drie beste boeken uit te kiezen. Alhoewel ik maar twintig boeken gelezen heb dit jaar. Maar ik ben toch tevreden met mijn top 3.

 1. Het beste wat we hebben – Griet Op De Beeck: Dit boek las ik speciaal voor BLGR. en het was echt fantastisch goed! Ik werd gewoon meegesleurd in het boek. Maar meer daarover vertel ik in een betere book review.
 2. Ctrl Alt Delte – Emma Gannon: Technisch gezien heb ik dit boek niet gelezen, maar beluisterd. Maar wauw! Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die in de volgende leeftijdscategorie zit, 16-35 jaar.
 3. Waar het licht is – Jennifer Niven: Dit boek is echt een perfect voorbeeld van Young adult verhaal die me aan het wenen bracht.

Ik las het boek: Waar het licht is van Jennifer Niven

5 dingen waar ik trots op ben:

 1. Ik ben trots op het feit dat BLGR. elk jaar opnieuw weer zo hard groeit.
 2. Ik ben trots op het feit dat ik een diploma behaald heb in 2017 ondanks het zeer moeilijke schooljaar. Ik zat namelijk echt niet goed in mijn vel.
 3. Ik ben trots op het feit dat ik sinds december met heel veel plezier terug ga zwemmen.
 4. Trots op het feit dat ik het aan durfde om alleen op reis te gaan. Dat bracht namelijk zoveel fantastisch leuke momenten met zich mee.
 5. Tenslotte ben ik trots op alle kleine dingen die ik afgelopen jaar bereikt heb, maar nu vergeet te noemen. Zoals het feit dat ik al meer dan een jaar dagelijks aan het vloggen ben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.