Tips bij het schoonmaken van je sneakers
Fashion

Tips bij het schoonmaken van je sneakers

Ik ben dol op sneakers! Zeker 80% van mijn schoenenkast is gevuld met ze. Waarvan mijn favoriete paar van Adidas is. Ik kocht deze prachtige witte schoenen ongeveer een jaar geleden. Maar wit zijn ze niet meer. Eerder bruin, grijs en beige. En daar moet verandering in komen. Vandaag leg ik jullie stap voor stap uit hoe ik mijn sneakers kuis.

De eerste stap is om de veters uit je schoenen te halen en te dumpen in de wasmachine. Daarna ga je vlug even over de schoen met een make-up doekje. Dit zorgt ervoor dat de bovenste laag vuil alvast verwijderd. Maar het zorgt er ook voor dat je schoenen iets vochtiger zijn zonder dat ze doordrenkt zijn met water.

Tips bij het schoonmaken van je sneakers Vervolgens neem je een goedkope tandpasta. Geloof me dit wil je niet doen met die superdure tandpasta die je tanden witter dan wit maakt. Ik gebruikte gewoon een tandpasta van het huismerk van Colruyt.

Tips bij het schoonmaken van je sneakers

Nu is het tijd om te zoeken naar een oude tandenborstel of een gezichtsborstel. Hiermee wrijf je met de tandpasta over de sneaker. En al snel zul je merken dat het vuil loskomt. Het loskomende vuil kun je dan verwijderen met een propere vaatdoek. Dit proces herhaal je tot je schoenen bijna volledig terug wit zijn. Wedden dat je vrienden zullen denken dat je een splinternieuw paar hebt gekocht.

Tips bij het schoonmaken van je sneakers

Hoe maak jij je sneakers schoon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.