GETEST. De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub
Beauty

GETEST. De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub

Vroeger gebruikte ik bijna nooit scrubs. En ik weet nog altijd niet waarom want ze zijn echt zalig. Ze schrobben namelijk de oude huid van je lijf waardoor er plaats vrijkomt voor een nieuw babyzacht velletje. En nu ga ik er gewoon elke week mee onder de douche. Dit allemaal dankzij de ritual of Sakura Celebrate each day body scrub.

GETEST. De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub is verkrijgbaar in de heerlijke geur van rijstmelk en kersenbloesem. Wat een top combinatie! Deze scrub maakt deel uit van een volledige collectie. The ritual of sakura collectie bevat ook nog een doucheschuim, een doucheolie, een bodycrème, geurstokjes, een bodymist, een hand wash, een handcrème, een kaars, een shampoo, een conditioner, een autoparfum, badschuim en zelf afwasmiddel.

GETEST. De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub

Maar vandaag gaat het natuurlijk over de scrub. De scrub die in een handige witte ronde verpakking zit met een metallic roze draaidop. Een verpakking die je toelaat om zelf het laatste beetje scrub op te gebruiken. En dat zal je volgens mij met liefde doen.

GETEST. De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub

Want de scrub ruikt zo lekker, is zeer gemakkelijk in gebruik en laat je achter met een zacht babyvelletje. 

De Ritual of Sakura Celebrate each day body scrub is te koop bij Rituals en bij ICI Paris XL voor 19,50 euro of in een minitube voor 10 euro.

Welke scrub gebruik jij het liefst?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.