Travel

De Press Days in Antwerpen in beeld

Elk jaar, twee keer per jaar zijn het Press Days. En ook dit keer mocht ik er weer bij zijn. Ik mocht langs gaan bij Yapado, The Kube, MOJO en Maison PR en natuurlijk nam ik jullie weer mee. Een fotoverslagje.

We zitten op de trein. Maar de treinrit naar Antwerpen duurt 2 uur dus ik heb genoeg tijd om mezelf op te maken op de trein.

Zo dit is de look voor vandaag.

Even een stukje vloggen, want ik vlog elke dag. De vlog van de press days is hier te zien.

Even brainstormen voor de nieuwe editie van BLGR. want deze komt al op 12 december online. Kijk jij er even hard naar uit als ik?

En voor we in Antwerpen aankomen kan ik nog enkele video’s bewerken. Kleine sneak peak want deze video staat nog niet online op Girlline.

Wie blokkeert hier met zijn plooifiets mijn doorgang?

Na een lange treinreis kwam ik eindelijk aan bij het eerste pr bureau van de dag. Yapado had weer super leuke nieuwe collecties om voor te stellen.

Tijd voor een badkamer selfie in de badkamer van Yapado. Op de achtergrond zie je de adventskalender van Sothys , de nagels van Elegant Touch en Kneipp.

Even de prachtige producten van Kneipp, Corine de Farme en Salt & Peper op foto zetten. Die badkamer spulletjes van Salt & Peper zijn toch goals, niet?

Af en toe vind je ook een foto terug waar jij op staat. Bedankt The Kube voor deze leuke sfeerfoto. Jammer genoeg heb ik de andere foto’s van The Kube enkel opgeslagen op de Instagram story van die dag.

Wat een mooie truien van Brilliant met de skyline van Antwerpen. In welke kleur zouden jullie hem kopen?

Ook deze flamingo shirtjes zijn echt prachtig.

En is deze blouse van Dexters niet ideaal voor met Kerst of Nieuwjaar?

Nog even deze interieur goals op de foto zetten en dan terug richting Ieper. Wil je zien wat er in de giftbags zat die ik kreeg? Dan kun je zaterdag om 20u terecht op het Youtube kannaal van Girlline.

Bedankt Yapado, The Kube, MOJO en Maison PR dat ik er ook dit jaar terug mocht bij zijn. Tot de volgende?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.