Beauty,  Uncategorized

De Favorieten van Oktober make-up look

Hebben jullie mijn video al gezien met de favorieten van Oktober? Heb je gezien welke make-up look ik daarin op mijn gezicht had? Vond je hem leuk? Ja? Dan vertel ik jullie vandaag hoe jij hem kan namaken.

De Favorieten van Oktober make-up look Ik begon met de Catrice Prime and fine Pore refining anti-shine base zodat alle product die ik hierna gebruik lang blijven zitten. Zoals mijn foundation, voor het eerst gebruikte ik de Kiko Unlimited foundation in de kleur 15 Warm beige.

De Favorieten van Oktober make-up look

Daarna ging ik aan de slag met de Collection Illuminating touch Brightening concealer in de kleur 02 natural. Afpoederen deed ik met de Freedom HD Pro Finish Powder in de kleur translucent. En daarna was het tijd om mijn gezicht op de lichten met de I heart makeup Unicorns heart rainbow highlighter en om wat kleur op mijn wangen aan te brengen met de Too Faced Papa don’t peach blush.

De Favorieten van Oktober make-up look

Mijn oogprimer is de Makeup Revolution Londen Eyeprimer. En mijn ooglook maakte ik het Urban Decay After Dark palette. Hieruit gebruikte ik de kleuren Alter, Sinful en Supersonic. Vervolgens gebruikte ik mijn favoriete mascara, de L’Oréal Paris Mega Volume miss Baby Roll mascara en het Benefit Precisly, my brow pencil.

De Favorieten van Oktober make-up look

Op mijn lippen gaat de Benefit Hydra Smooth Lip color in de kleur Wing woman. En de NYX Matte Finish Long lasting setting spray zorgt ervoor dat alles erg lang blijft zitten.

Heb jij de favorieten video van oktober al gezien?

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.