Mijn fall in love with fall make-up look
Beauty

Mijn fall in love with fall make-up look

Als je werkloos bent en de volledig dag thuis zit, is er niet zo vaak de gelegenheid om een full face make-up look te dragen die je kan showen aan andere mensen. Daarom doe ik mijn make-up nu voor elke gelegenheid. Voor een bezoekje aan Ikea, voor het filmen Youtube video of in dit geval voor mijn schoonzus die op bezoek komt. Daarvoor creëerde ik deze fall in love with fall make-up look met enkele prachtige producten. Wil je zien welke? Lees dan zeker verder.

Mijn fall in love with fall make-up look Net zoals altijd begon ik met de Catrice Prime and fine pore refening anti-shine base. Daarna ging ik aan de slag met de prachtige NYX Stay matte but not flat liquid foundation in de kleur 04 Creamy Natural.

Mijn fall in love with fall make-up look

Mijn onzuiverheden werk ik weg met de Collection Illuminating touch Brightening concealer in de kleur natural 2. Deze kleur is eigenlijk net iets te donker voor mij, maar omdat het zo’n fijne concealer is om mee te werken vind ik dat niet zo erg. Daarna licht in verschillende delen in mijn gezicht op met de Makeup Revolution London Liquid Highlighter, die ik vorig jaar terugvond in mijn Revolution Adventskalender.

Mijn fall in love with fall make-up look

Afpoederen doe ik met de Catrice Prime and fine mattifying waterproof powder in de kleur 01 transparant. Een heel erg fijne poeder die nog maar net een review kreeg op mijn blog. Vervolgens gebruik ik de Makeup Revolution London Eye Primer om mijn ogen klaar te maken voor een toffe make-up look.

Mijn fall in love with fall make-up look

Die oogmake-up look creëer ik met het Urban Decay Naked Heat Eyeshadow palette. Ik gebruik de kleur Chaser als een basis. De kleur Ounce zet ik in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot aan. Vervolgens ga ik aan de slag met de kleur He Devil op het bewegende ooglid. Daar ga ik over met de kleur Lumbre. En de kleur En Fuego gebruik ik om wat schaduw te creëren.

Mijn fall in love with fall make-up look

Ik krul mijn wimpers met de Rimmel Londen Extra Super Lash mascara en kleur mijn wenkbrauwen in met het handige L’Oréal Paris Brow Artist Xpert wenkbrauwpotloodje in de kleur 105 brunette. Highligten doe ik met de prachtige Flormar Splash Powder Illuminator in de kleur 01 Morning Star en de blush die ik gebruik is de Too Faced Papa don’t peach blush.

Mijn fall in love with fall make-up look

Nog even de Make Up For Ever Rouge Artist Intense Mat lipstick in de kleur 03 aanbrengen en dan is het tijd om deze look vast te zetten met de NYX Matte finish long lasting setting spray.

wAT VINDEN JULLIE VAN DEZE MAKE-UP LOOK? gA JIJ HEM NAMAKEN?

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.