Enkele films die ik zag in de maand September 2017
Films & Series

Enkele films die ik zag in de maand September 2017

Enkele dagen geleden deelde ik met jullie eindelijk de films die ik zag in de maand augustus. Vandaag zijn de films van de maand september aan de beurt.

H2O: Mermaid Magic

Ik was vroeger echt dol op H2O. Jij waarschijnlijk ook. Maar wist je dat er ook een film van bestond? Ik niet. Tot ik scrolde door de films op Play More.

Score: 6/10

Carrie Pilby

Tijdens mijn vakantie in Boedapest keek ik de prachtige film genaamd ‘Carrie Pilby’. Carrie is een dame met een zeer hoog IQ maar met een zeer laag EQ. En om daar verandering in te brengen maakt ze samen met haar therapeut een lijst met enkele dingen die ze moet gaan doen voor het einde van het jaar. En dat is zeer interessant om naar te kijken.

Score: 8/10

#Realityhigh

Nog een film die ik keek tijdens mijn vakantie in Boedapest en een film die ideaal is voor iemand die dol is op Youtube, Instagram en Bloggen. De film gaat namelijk ook de ‘nerd’ Dani die verliefd wordt op de ex van social media icoon Alexa Medina.

Score: 7/10

Kiss & Cry

Kiss & Cry is een film die gebaseerd is op het waargebeurde levensverhaal van Sarah Fisher (in de film Carley Allison). Carly is een schaatser die op een dag alles moet opgeven als ze te horen krijgt dat ze een zeldzame vorm heeft van keelkanker. Maar ze blijft niet bij de pakken zitten. Een ontroerende film die mij aan het huilen kreeg.

Score: 7/10

Jem and the holograms

Wat als je leven op één dag helemaal om wordt gegooid? Jerrica Jem Benton, een meisje die een paar jaar geleden haar vader verloor, wordt een online zangsensatie. Samen met haar zussen tekent ze een platencontract voor het grootste recordlabel in de wereld. Maar in New York ontdekt ze naast wie ze is nog veel meer. Het is een mooie film die meer toont dan hoe een meisje uit een klein dorpje een popsensatie wordt. Die meer toont dan het leven van een superstar.

Score: 7/10

Room

Room is een film die me verschillende keren aan het huilen heeft gebracht. Maar hoe kan het ook anders als Jack niets anders kent van de wereld dan de plek waar hij geboren is? De plek waar hij zich thuis voelt, is een plek die zijn moeder ziet als een gevangenis. Zij werd namelijk heel lang geleden ontvoerd.

Score: 8,5/10

Natural Selection

Een eerder verwarrende film over een jongen genaamd Tyler die wanhopig op zoek is naar een doel in zijn leven. Hij voelt zich niet echt thuis en op school is hij een makkelijk doelwit voor pestkoppen. Maar alles begint te veranderen als hij Indrid leert kennen. Een jongen met nogal een vreemde kijk op hoe de wereld eruit zou moeten zien.

Score: 5,5/10

Welke films zou jij mij aanraden om in de maand november te gaan bekijken?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.