GETEST. de Catrice Prime and Fine mattifying powder
Beauty

GETEST. De Catrice Prime and Fine mattifying powder

Vandaag wil ik het hebben over mijn favoriete compactpoeder van dit moment. De Catrice Prime and Fine mattifying powder.

GETEST. de Catrice Prime and Fine mattifying powder Deze Catrice Prime and Fine mattifying powder is volledig waterproof. Wanneer hij in contact komt met water zouden de druppels gewoonweg van de huid rollen. Verder matteert hij volgens Catrice urenlang de huid en zou hij zorgen voor een zichtbaar zuivere huid met een verfijnde teint. De transparante poeder zou zich ook aan elk huidtype aanpassen.

GETEST. de Catrice Prime and Fine mattifying powderDe verpakking van de poeder is echt zeer praktisch aangezien er zich aan de binnenkant van het product een grote spiegel bevindt. Ideaal voor on-the-go.

GETEST. de Catrice Prime and Fine mattifying powderOf de druppels echt van de huid rollen bij deze compact poeder betwijfel ik. Maar toch vind ik hem zeer handig. Na het aanbrengen van deze poeder zit mijn foundation er namelijk beter en langer op.

De Catrice Prime and Fine waterproof mattifying powder is
te koop bij Kruidvat voor 4,99 euro.

Welke compact powder gebruik jij het liefst?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.