Enkele films die ik zag in de maand Augustus 2017
Films & Series

Enkele films die ik zag in de maand Augustus 2017

Alhoewel het al eind oktober is wil ik toch nog even de films meedelen die ik zag in de maand augustus. Er zaten namelijk enkele toppertjes bij die ik heel graag met jullie wil delen.

 Harry Potter films

We beginnen met de Harry Potter films. Jullie weten ongetwijfeld al dat ik dol ben op Harry Potter. Ik heb alle boeken minstens één keer gelezen en ook de films heb ik ontelbaren keren gezien. 

De score is uiteraard: 10/10 

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Soms heb ik echt even zin in een perfect tienerdrama. Agnus, Thongs en perfect snogging is zeker zo één. Het is een grappige en romantische perfect voor de tiener in jouw.

Mijn Score: 7,5/10

Clueless

Wat als een typische blonde meid die niets van jongens moet weten, verliefd wordt op haar slimme stiefbroer? Wat als er een nieuwe en onpopulaire meid op school komt die na wat hulp van Cher Horowitz populairder wordt dan zichzelf? Een tienerfilm met een zeer komisch kantje. Ideaal om even je gedachten te verzetten. 

Score: 6,5/10

Minor Details

Nog zo’n typische tienerfilm in de lijst is Minor Details. In dit verhaal probeert iemand de studenten van Danforth Academy ziek te maken. Abby, Page, Taylor en Claire proberen het op te lossen. Een spannende film waarbij de oplossing niet meteen voor de hand ligt en waarbij wij kennis maken met een jonge Jennette McCurdy (gekend als Sam uit ICarly).

Mijn cijfer voor deze film: 6/10 

Wild Child

Het verhaal van een meisje die kost wat kost weg wilt van de kostschool tot op het moment dat ze er alles aan doet om te blijven. Een heel fijne en grappige film met de getalenteerde Emma Roberts in de hoofdtrol.

Score: 7,5/10

27 Dresses

Deze romantische komedie gaat over Jane (gespeeld door Katherine Heigl), een dame die dol is op trouwfeesten. Zo dol dat ze bruidsmeisje is geweest op 27 huwelijken. Maar nog nooit zelf de ware heeft gevonden! Tot ze verliefd wordt op de man die het huwelijk van haar zus documenteerd, Kevin. Kevin wordt gespeeld door de zeer getalenteerde acteur, James Marsden (gekend van de films The Notebook, Zoolander, X-Men en Superman Returns).

De Score: 6,5/10

Gifted

Gifted is een super ontroerende film over een hoogbegaafd meisje die momenteel bij de broer van haar moeder woont. Frank doet er alles aan om Mary een zo normaal mogelijk leven te laten leiden. Maar Evelyn doet er alles aan om het potentieel van haar kleindochter naar boven te halen. Wat een mooie film, wat een goede acteerprestaties van de kleine Mckenna Grace en wat een script! 

Score: 8,5/10

That’s what I am

Vervolgens hebben we de film That’s what I am, die leert ons ontzettend veel. Het leert ons dat we moeten opkomen voor waar we gepassioneerd over zijn ondanks iemand anders oordeel. Het leert ons dat we onze persoonlijkheid niet mogen onderdrukken. Het leert ons dat mensen veel meer kunnen dan dat wat ze ons laten zien. 

Mijn Score: 8/10

The house bunny

Een film die zeker de moeite is om nog een te herbekijken met de recentste gebeurtenissen in het achterhoofd (het overlijden van Hugh Hefner op 27 september 2017). Een film over een blond playboy model die zichzelf en de wereld moet herontdekken na het abrupte vertrek uit de Playboy Mansion. Een film met de getalenteerde actrices Emma Stone (gekend van de films La La Land en Easy A) , Kat Dennings (gekend van de serie 2 Groke girls en de films Thor en The 40 year old virgin) en Anna Faris (gekend van de serie mom en de film Scary Movie 4).

Score: 6,5/10

Wat mannen willen

Een Belgische film die het liefdesleven van 5 mannen volgt tijdens de kerstperiode. Deze romantische film was zeer fijn om te bekijken omdat het allemaal Belgische acteurs zijn. Verder is de film echt een film voor mij. Ik ben namelijk dol op romantiek!

Ik geef deze film: 6/10 

Chalk it up

Geen idee waarom, maar ik vind het super inspirerend om mensen te zien die alles geven voor hun sport ondanks alle tegenslagen. In deze film is dat niet anders. Alhoewel Apple enkel het gymnastiek team opricht om ervoor te zorgen dat haar vriend terug kan komen naar Green University.

Score: 6,5/10 

Raising the bar

In deze film gaat het ook over gymnastiek. Over het terugvinden van de liefde van die sport. Over het bewijzen dat ze meer is dan de dochter van de trainer. Over vriendschap en rivaliteit.

Een Score: 7/10

Handsome Devil

Tenslotte hebben we de film Handsome Devil. Deze film gaat over een jongen die als enige in de hele school niet dol is op rugby. En die daarom wordt  gepest, zwaar gepest. Maar alles veranderd. Alles veranderd op het moment dat Connor (een rugbyspeler met zijn eigen problemen) kamergenoot wordt van Ned. Deze film bespreekt enkele moeilijke onderwerpen zoals homohaat.

Score: 7/10

Welke films uit deze lijst heb jij al gezien?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.