GETEST. De NYX Velvet Matte Lipstick
Beauty

GETEST. De NYX Velvet Matte Lipstick

Ik ben dol op NYX en dat kan je terugzien in mijn beauty kast. Hij zit namelijk vol met producten van het merk. Er komen dus nog een aantal reviews aan van dat merk. Maar vandaag review ik de NYX Velvet matte lipstick. GETEST. De NYX Velvet Matte LipstickDe NYX Velvet Matte lipstick is verkrijgbaar bij NYX voor 8,30 euro. De lipstick is verkrijgbaar in volgende kleuren: Beach Casual, Blood Love, Charmed, Disorderly, Duchess, Effervescent, Miami Nights, Midnight Muse, Soft femme, Unicorn Fur, Violet Voltage en Volcano. Ik koos voor een prachtige bordeaux paarse genaamd Duchess.

GETEST. De NYX Velvet Matte Lipstick

Het product heeft net als andere lipsticks een simpele zwarte verpakking met in het midden een doorzichtig stuk. Dit doorzichtige stuk zorgt ervoor dat je de kleur van de lipstick meteen kunt zien zonder dat je de dop moet afnemen.

GETEST. De NYX Velvet Matte Lipstick

Deze matte lipstick brengt goed aan en bevat een goede dekking. Hij droogt de lippen ook helemaal niet uit en staat echt beeldig. Maar hij is helemaal niet long lasting

GETEST. De NYX Velvet Matte Lipstick

Deze matte lipstick heeft een zeer goede dekking en brengt zeer gemakkelijk aan. De formule droogt de lippen niet uit en is eerder zacht voor de lippen. Maar lang blijft dit product niet. Na één slokje water, één hapje of een gewoon een korte babbel blijft er van de lipstick niet veel meer over. Jammer, anders droeg ik hem echt elke dag. Het is namelijk zo’n mooie basic herfstkleur.

GETEST. De NYX Velvet Matte Lipstick

Deze Matte Velvet lipstick is te koop in de NYX-winkels voor 8,30 euro. Maar is ook verkrijgbaar online bij Douglas.

Welke nyx producten gebruik jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.