Mijn make-up look voor een familiefeest
Beauty

Mijn make-up look voor een familiefeest

Onlangs vond het jaarlijkse familiefeest bij mijn oma plaats. Eén van de enige dagen van het jaar waarbij onze familie bijna helemaal compleet is. Ik koos ervoor om een simpele, maar toch feestelijke make-up look te dragen. Hoe ik deze gemaakt heb, lees je hieronder.    Mijn make-up look voor een familiefeest

Ik begon met het primen van mijn gezicht met de Catrice Prime and fine pore refining anti-shine base. Daarna verborg ik al mijn onzuiverheden met het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette. Onder mijn ogen gebruikte ik ook nog eens de Liquid Camouflage High coverage concealer van Catrice.

Mijn make-up look voor een familiefeest

Vervolgens is het tijd voor een foundation. Ik gebruik de Fit me! Matte poreless liquid foundation van Maybelline. Deze poederde ik af met mijn Catrice Prime and fine Mattifying powder waterproof in de kleur 010 Translucent.

Mijn make-up look voor een familiefeest

Mijn ooglook begin ik net zoals altijd met een basis. Vandaag gebruikte ik daarvoor de Liquid Highlighter van Revolution. Mijn oogschaduwlook zelf maakte ik met enkele tinten uit het W7 Colour me Buff eye colour palette.

Mijn make-up look voor een familiefeest

Daarna krulde ik mijn wimpers met de Catrice Better than waterproof volume mascara en kleurde ik mijn wenkbrauwen in met de L’Oréal Paris Brow Xpert.

Mijn make-up look voor een familiefeest

Contouren deed ik met de Revolution Baked Blush in de kleur Hard day en een prachtige highlighter uit het Revolution Ultra Contour palette. Op mijn lippen gebruikte ik een simpele MUA lipstick in de tint 14.

vOOR WELKE LOOK GA JIJ OP EEN FAMILIEFEEST?

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.