Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling
Boeken

Bookreview: Fantastic beasts and where to find them – J.K. Rowling

Ik ben dol op de film Fantasic Beast and where to find them. Zo dol dat ik hem ondertussen heb aangeschaft in de Itunes Store. Toch heb ik lang getwijfeld.  Ik heb zeer lang getwijfeld voor ik dit boek kocht. Maar uiteindelijk heb ik hem toch besteld. En daar ben ik zeer blij mee. Vandaag review ik dan ook Fantastic Beasts and where to find them – The Original Screenplay geschreven door J.K. Rowling.

   Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling

J.K. Rowling is een fantastische schrijfster die vooral bekend is door de Harry Potter boeken, die uiteraard geen introductie meer nodig hebben. Het eerste boek werd namelijk meer dan 120 miljoen keer verkocht, maar Joanne heeft nog meer geschreven. Ze heeft namelijk onder de naam Robert Galbraith ook enkele detectiveromans uitgebracht.

Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling

Fantastic Beasts and where to find them, The Original Screenplay werd gepubliceerd een dag na de film. Het script werd geschreven door J.K. Rowling, de illustraties en de kaft werden gecreëerd door Minalima.  

Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling

Dit verhaal begint op het moment dat Newt Scamander met zijn koffer in New York toekomt. Maar al snel gaat het mis! Newt verliest zijn koffer en enkele fabeldieren ontsnappen … .

Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling

Het is een heel sterk verhaal. Met een leuke insteek. Maar in tegenstelling tot de Harry Potter en de Cursed Child mis ik hier iets. Ik miste iets die me doorheen het verhaal trok. Nu ging het lezen een stuk minder vlot en moest ik soms echt zoeken naar de motivatie om te gaan lezen. Jammer!

Bookreview: Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling

Mocht er een nieuw boek komen met meer achtergrondinformatie sta ik op de eerste rij om het aan te schaffen. Maar dit boek deed het jammer genoeg niet voor mij. De film daarentegen ga ik wel nog heel erg vaak bekijken.

Het boek Fantastic beasts and where to find them van J.K. Rowling is te koop voor 19,99 via Bol.com.

wat vond je van de film fantastic beasts and where to find them?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.