Beauty

Adventskalenders die (binnenkort) in België/Nederland verkrijgbaar zijn

Ik ben dol op adventskalenders. Elke dag één verrassing, elke dag weer die spanning, heerlijk. Ik vind ze zo leuk dat ik er dit jaar sowieso meer dan één koop. Maar welke? Welke adventskalenders kun je nu al of binnenkort  verkrijgen in België of Nederland? Ik zet ze even voor jullie op een rijtje.

Yankee Candle

Yankee Candle brengt dit jaar twee adventskalenders uit. The Christmas 3D Avent Book waar je meer dan alleen kaarsen in terug vindt is verkrijgbaar voor €34,95. The Perfect Christmas Advent wreath bevat enkel theelichtjes en één theelichthouder. Deze adventskalender is verkrijgbaar voor 29,95 euro. Beide kalenders zijn verkrijgbaar op de fijne website ‘Beauty & Bobs’.

Rituals

Ook Rituals brengt dit jaar 2 adventskalenders op de markt. Een luxe adventskalender die verkrijgbaar is voor €79,50 en een exclusieve adventskalender die verkrijgbaar is voor 59,50 euro. Beide kalenders bevatten 24 vakjes en zijn verkrijgbaar via de Rituals webshop.

Essence

De Essence adventskalender zal verkrijgbaar zijn vanaf midden oktober bij Kruidvat en zal 24,99 euro kosten.

The Body Shop

The Body Shop brengt net zoals vorig jaar opnieuw twee adventskalenders op de markt. De 24 of beauty advent calendar heeft 24 vakjes die volledig toegewijd zijn aan de lichaamsverzorging en het reinigen van de huid. Deze adventskalender is verkrijgbaar voor 55 euro en bevat een waarde van 104 euro. De 25 days of game-changing-advent-ure adventskalender zit vol met met make-up goodies. Deze groene adventskalender is verkrijgbaar voor 85 euro en heeft een waarde van 137,50 euro.

NYX

Bij NYX kunnen we de dagen tot en met Kerstmis aftellen met elke dag een andere lipstick. Zij hebben namelijk een adventskalender gelanceerd met 24 lipproducten. De kalender is momenteel nog niet verkrijgbaar bij NYX maar wel al bij Asos voor 67,57 euro.

Sleek

Sleek heeft een adventskalender gelanceerd met 24 mini make-up producten waarmee je op kerstavond een volledig look kunt maken. Deze zal half november te koop zijn bij Di voor 79,95 euro.

L’Occitane

Hun adventskalender zit vol met skincare producten en is verkrijgbaar voor 49,98 euro bij Douglas.

Clinique

Bij ICI Paris XL is de adventskalender van Clinique beschikbaar voor 65,50 euro. In elk vakje vind je een make-up product of een skincare product.

Clarins

Het merk Clarins komt dit jaar met een adventskalender vol met make-up producten, skincare en accesoires. Hij is verkrijgbaar voor 110,16 euro bij Douglas.

Asos

Asos komt dit jaar met een vrouwelijke en een mannelijke adventskalender. Hoe leuk is dat? Voor de beide kalenders tel je 74,32 euro neer. In de vrouwelijke kalender zitten er skincare, make-up en hair care producten van merken zoals Smashbox, Eyeko en Cowshed. De mannelijke adventskalender zit vol met producten voor haar en huid van merken zoals Elemis en Carmex. 

Jhonny Loves Rosie Jewellery

Deze adventskalender is te koop bij Asos voor 51,35 euro en bevat kettingen, ringen, armbandjes, oorringen, …

MAD Beauty

De adventskalender van Mad Beauty is verkrijgbaar bij Asos voor 14,85 euro en heeft 12 deurtjes. Achter elk deurtje zit een product voor het haar, de huid of voor de nagels.

Makeup Revolution London

De adventskalender van Revolution is nu al te koop via de website van Tam Beauty. Maar ik voorspel dat de beauty kalender net zoals vorig jaar ook verkrijgbaar zal zijn bij Beauty and Bobs. De kalender kost 42 euro en ziet eruit al diegene ik vorig jaar kocht.

W7

Ook het budgetmerk W7 heeft dit jaar opnieuw een adventskalender vol make-up goodies. Deze kalender is nu al te koop via hun eigen webshop voor £29,95 (33,36 euro). 

Hema

Ik rond dit blogbericht af met de adventskalender van Hema. Hema brengt dit jaar 3 adventskalenders uit. De eerste kalender bevat 24 chocolaatjes en kost 1,75 euro, de tweede kalender bevat 4 grote chocolaatjes en kost 2,25 euro en de laatste kost 3,25 euro en kan je zelf vullen.

Welke adventskalenders zal jij dit jaar aanschaffen?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.