Bookreview: Ctrl Alt Delete van Emma Gannon
Boeken

Bookreview: Ctrl Alt Delete – Emma Gannon

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt in één van mijn vorige video’s heb ik een tijdje geleden de applicatie Storytel ontdekt. Een applicatie zoals Netflix maar dan met audioboeken. Het eerste boek dat ik luisterde was het boek Ctrl Alt Delete van Emma Gannon.

Ik leerde Emma Gannon kennen via haar gelijknamige podcast waar ze elke week iemand interview met een inspirerende verhaal over hoe zij dankzij de online wereld hun carrière hebben kunnen uitbouwen. Maar Emma Gannon is niet enkel een fantastische podcast host. Ze is een schrijfster, ze schreef onder andere voor de Telegraph. Ze is een blogger. Haar blog werd genomineerd voor een Cosmopoliton award in 2013 en won Highly Commended in the Young Person’s Recognition at the 2015 National Blog Award.

Bookreview: Ctrl Alt Delete van Emma Gannon

“Emma Gannon is a bright spark of light in the world. I seriously dig everything she makes” – Elizabeth Gilbert, bestselling author of Big Magic

In haar boek Ctrl Alt Delete vertelt ze over de mooie en minder mooie kanten van haar internet. Hoe ze is opgegroeid op het internet. En vooral hoe het internet haar mede heeft gevormd tot de prachtige inspirerende vrouw die ze op dit moment is.

Bookreview: Ctrl Alt Delete van Emma Gannon

Het minste wat ik kan zeggen is dat dit boek me heeft geïnspireerd. Het pushte me als ware in de juiste richting. Het gaf me zoveel zin om weer aan de slag te gaan met mijn blog en om nieuwe dingen te gaan uitproberen. En alhoewel Emma vijf jaar ouder is dan mij, herkende ik toch heel wat zaken uit het boek. Het bracht als het ware enkele nostalgische herinneringen terug naar boven.

Bookreview: Ctrl Alt Delete van Emma Gannon

Ctrl Alt Delete van Emma Gannon is te koop bij Bol.com voor 14,99 euro.

Hebben jullie ooit al eens naar de podcast ctrl alt delete geluisterd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.