15 Dingen die ik wil gaan doen als ik een auto heb
Persoonlijk

15 Dingen die ik wil gaan doen als ik een auto heb

Tijdens mijn zoektocht naar werk, ben ik stilletjes aan, aan het dagdromen van een eigen auto. Ik had namelijk nooit een auto. Als kind deed ik alles met het openbaar vervoer en de fiets. Niet dat ik te klagen had, hoor. We bezochten regelmatig pretparken, gingen naar de cinema, naar de zee, …. Gewoon met de trein, maar zo’n trein geeft me toch niet de volledige vrijheid die ik zoek. Ik wil een auto. En in afwachting van de aankoop heb ik een bucket list samengesteld met zaken die ik zeker wil gaan doen mocht ik een eigen wagen kopen. Naar de supermarkt: Het klinkt waarschijnlijk superstom, maar één van de eerste dingen die ik zal doen als ik een eigen wagen heb is naar de Colruyt gaan. Boodschappen doen is gewoon veel leuker als je ze geen 7km voorruit moet duwen in de regen.

Naar de cinemaKen je zo van die mensen die om 14u naar de film gaan? Dat was ik de afgelopen 23 jaar. Maar vanaf dan is het gedaan. Dan ga ik gewoon naar de film van 20u of 22 u.

Winkelen in AuchanIedereen heeft het hierover. Maar ik ben ik er ooit geweest, nee. Als ik een auto heb, komt er daar sowieso verandering in.

Roadtrip: Dit zal nog even moet wachten tot ik beter kan rijden. Maar ik droom van een roadtrip door Engeland langs alle magische Harry Potter sets. Zo wil ik graag Goathland railway station (ofwel Hogsmead), Duke Humfrey bibliotheek (Hogwarts liberary), … zien.

15 Dingen die ik wil gaan doen als ik een auto heb

Op naar Wallonië:Het klinkt misschien erg. Maar veel van Wallonië heb ik nog niet gezien. Misschien moet ik de leukste plekjes maar eens verkennen als ik een auto heb.

Evenementen: Oké, ik ben de luiheid zelve. Het is heus niet alleen omdat ik geen auto heb dat ik nergens naartoe ga. Maar misschien helpt het me wel in de goede richting.

VriendenIk heb enkele topvriendinnetjes die ik veel te weinig zie. Als ik  mijn eigen vervoer heb kom ik eraan hoor! Ik kan niet wachten om je huis te zien, Paulenka.

Laten we gaan vliegenIk heb een fantastisch leuke drone, maar momenteel vlieg ik enkel nog maar in de omtrek van mijn huis. Laten we daar verandering in brengen.

Gotta catch them’allDit klinkt misschien ook stom. Maar misschien kan ik het vangen van Pokémons in onbekend terrein wel combineren met een kleine citytrip.

15 Dingen die ik wil gaan doen als ik een auto heb

Sluis: Net over de Belgische grens, dicht bij Brugge ligt er een heel tof stadje waar ik mijn zus en moeder graag mee naartoe wil nemen. Maar met het openbaar vervoer is het bereiken van de stad een groot avontuur.

LilleWist je dat Lille eigenlijk minder dan 40 km van me verwijderd ligt? Het is verder voor mij naar Gent dan naar Rijsel.

Familiebezoek:Als ik een auto heb dan staat een verrassingsbezoek aan mijn broer zeker op de planning!

Naar ’t zeetjeEven lekker uitwaaien aan de zee. Komt in orde!

Eindhoven of MaastrichtHet is eventjes rijden maar het lijkt me toch zeer erg fijn om één van deze steden (opnieuw) te bezoeken.

Kerstmarkt in KeulenNog niets iets verder rijden, maar voor een fijne kerstmarkt heb ik veel over!

Nog een extra item in deze bucket lijstIkea, ik wil heel graag nog eens naar de Ikea als ik een auto heb. Hoef ik lekker niet alles dat ik koop met de trein mee te sleuren.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.