GETEST. Het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette
Beauty

GETEST. Het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette

Ik kocht al een tijdje terug het #ConcealAndLightLikeAPro palette van Collection, maar tot op de dag van vandaag vond ik geen geschikt moment om dit palette te gaan reviewen.

Het #ConcealAndLightLikeAPro palette van Collection is te koop bij Boots en Superdrugs voor £3,99 (ongeveer 4,50 euro). Het palette bevat 8 verschillende crèmige kleuren die je kan gebruiken als concealer, corrector of highlighter.

GETEST. Het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette

Het product bevat een simpele zwarte kartonnen verpakking met magneetsluiting. Binnenin vind je een handige spiegel. Aan de achterkant van het product vind je een productomschrijving en tips die je kunnen helpen bij het gebruik van het palette.

GETEST. Het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette

De eerste twee kleuren in de bovenste rij en onderste rij kan je gebruiken als concealer. Maar jammer genoeg zijn ze bij mij daar net iets te donker voor. Mensen met een lichtere huid met een warme ondertoon kunnen de onderste twee kleuren wel gebruiker als bronzer.

 #ConcealAndLightLikeAPro

De highlighter heeft een prachtige glans af die ideaal is bij het accentueren van de neusbrug en de cupidoboog. De gele corrector verbergt wallen, de groene corrector verbergt roodheden en de licht paarse kleur is ideaal voor het creëren van frisheid en verdoezelen van de gele plekken in de huid.

GETEST. Het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette

Ik vind het palet van Collection zeer handig. De crèmes zijn zeer gepigmenteerd en handig om mee te werken. Wat ik wel jammer vind is dat de concealers enkel gebruikt kunnen worden door mensen met een bepaalde huidskleur.

GETEST. Het Collection #ConcealAndLightLikeAPro palette

Het #ConcealAndLightLikeAPro van Collection is hier online te koop voor £3,99.

Welk product gebruiken jullie om de donkere kringen onder je ogen te verbergen?

BewarenBewaren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.