GETEST. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara
Beauty

GETEST. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Vandaag wil ik het met jullie hebben over mijn favoriete mascara van dit moment. Tussen mij en de Mega Volume Miss Baby Roll mascara van L’Oréal Paris was het liefde op het eerste zicht. Mijn hart sloeg over bij het eerste reclamefilmpje die ik zag over de mascara.

GETEST. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

De L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll mascara is te koop voor 11,99 euro bij Kruidvat. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, indigo gum en bright teal. De zwarte mascara heeft ook een waterproof versie. Ideaal voor de herfstmaanden die steeds dichterbij komen.

GETEST. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

GETEST. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Enkele foto's zonder mascara

De flacon heeft een zwarte kleur. De letters werden erop gedrukt in het roze. En de dop van de mascara bestaat uit een mintgroene en een baby roze kleur. Super schattig!

GETEST. L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Maar het interessantste aan het vormgeving van dit product is het borsteltje. Het spiraalvormige borsteltje biedt een brushing effect aan aan de wimpers. Volgens L’Oréal Paris zorgt de mascara ervoor dat in één stap elke wimper bereikt, verdikt en gekruld wordt vanaf de wortel.

GETEST. Collection Eyes Uncovered Nude Bronze palette

GETEST. Collection Eyes Uncovered Nude Bronze palette

Enkele foto's met de L'Oréal Paris mascara.

Deze mascara verlengt en krult mijn wimpers op een manier die geen enkele mascara hiervoor heeft gedaan. Hij opent je blik gewoon met één laagje mascara. Zo fijn! Het lijkt bijna alsof ik nepwimpers draag.

Hebben jullie al de L’Oréal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Mascara geprobeerd?

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.