A Marvelous Meadow Make-up look
Beauty

A marvelous Meadow make-up look

Een tijdje geleden kocht ik het Meadow Eyeshadow palette van Makeup Addiction Cosmetics. Afgelopen weekend besloot ik er om een volledige look aan te wijden.

A Marvelous Meadow Make-up look
Ik begon met de Catrice Prime and fine pore refining anti-shine base om ervoor te zorgen dat de Maybelline New York Fit me! Matte Poreless liquid foundation in de kleur 105 natural ivory de hele dag bleef zitten. Daarna werkte ik mijn donkere kringen weg met de Collection Illuminating touch brightening concealer in de tint natural 2. Nog even afpoederen met mijn Freedom HD Pro Finish Powder in translucent.

A Marvelous Meadow Make-up look

Tijd voor mijn ogen. Ik begon met de Catrice Prime and fine brightening Eyeshadow Base en daarna ging ik aan de slag met het Makeup Addiction Cosmetics Meadow Eyeshadow palette. Ik begon met een neutrale kleur genaamd Sweet Peach. Deze kleur is de perfecte basis voor een oogschaduw look. Vervolgens ging ik aan de slag met Slate Green. Deze kleur bracht ik over het hele ooglid aan. Daarna bracht ik Poison Ivy aan het begin van het ooglid aan en Crushed Blueberry aan het einde. De kleur Sandstone gebruikte ik om mijn binnenste ooghoek uit te lichten. Tenslotte bracht ik Pink Blossom aan de onderkant van het oog aan, net onder de waterlijn.

A Marvelous Meadow Make-up look

Daarna krulde ik mijn wimpers met mijn favoriete mascara van het moment, de L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mega Volume mascara. Mijn wenkbrauwen vulde ik in met het L’Oréal Paris Brow Artist Xpert wenkbrauwpotloodje in de kleur 105 brunette.

A Marvelous Meadow Make-up look

Tijd om te contouren! Ik lichtte mijn gezicht op met het Makeup Revolution London Ultra Contour palette en kleurde mijn wangen roze met het Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar.

A Marvelous Meadow Make-up look

Nog even mijn make-up look afwerken met de prachtige L’Oréal Paris Infaillable lipstick in de tint 113 Invincible sable.

Wat vind jij van het Meadow Oogschaduwpalette?

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.