GETEST. Kneipp Voetbadbruistablet calendula-rozemarijn
Beauty

GETEST. Kneipp Voetbadbruistablet calendula-rozemarijn

Na een lange dag op school of op je werk ben je vaak stikkapot. Je voelt je voeten niet meer. Het liefst wil je de rest van de avond spenderen in je zetel. Maar je moet nog afwassen, opruimen en de was inhalen. Je hebt enkel tien minuten om even te genieten van een tv-programma terwijl je groenten op het vuur staan. Geen probleem. Met een voetbadbruistablet van Kneipp voel je je volledig herboren.

GETEST. Kneipp Voetbadbruistablet calendula-rozemarijn Ik kreeg het voetbadbruistablet van Kneipp op de persdagen, in de winkel worden tegen een adviesprijs van 1,89 euro verkocht. Het voetbadbruistablet heeft volgens Kneipp echt heel erg veel voordelen. Zo bevat het natuurlijk verzorgende werkstoffen, voedt en verzacht het de voeten door natuurlijke oliën, …

GETEST. Kneipp Voetbadbruistablet calendula-rozemarijn

Het bruistablet heeft een mooie roze kleur en ziet er erg leuk uit in het warme water. Dankzij de combinatie van calendula en rozemarijn geeft het tablet ook een kalmerende geur af die zich door je hele huis verspreid.

GETEST. Kneipp Voetbadbruistablet calendula-rozemarijn

Na het heerlijke voetbadje was ik meteen volledig ontspannen. Het deed zoveel deugd om na een lange dag eventjes pauze te nemen met mijn voetjes in het water.

Heb je ooit al eens een voetbadbruistablet gebruikt?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.