Ik las het boek: Belevenissen van een buitenbeentje door Andrea Portes
Boeken

Bookreview: Belevenissen van een buitenbeentje – Andrea Portes

Vorige week besprak ik het boek Hoe word ik instafamous van Céline Schraepen & Talisa Loup. Vandaag bespreek ik het boek Belevenissen van een buitenbeentje, geschreven door Andrea Portes.

Ik las het boek: Belevenissen van een buitenbeentje door Andrea Portes Andrea Portes is een Amerikaanse schrijfster die al verschillende boeken op haar naam heeft staan. Ze schreef onder andere Hick, Bury This, The Fall of Butterflies, Liberty: The spy who liked me, Henry and Eva and the Castle of the Clif, … . Het boek Anatomy of a Mist of in het Nederlands ‘Belevenissen van een buitenbeetje’ neem ik vandaag onder de loep.

Ik las het boek: Belevenissen van een buitenbeentje door Andrea Portes

 

Het boek gaat over Anika. Anika Dragomir, voelt zich vanbinnen een buitenbeentje. Maar eigenlijk behoort ze tot het populaire groepje van de school. En maar best ook. Want haar vader is een ‘vampier’ uit Roemenië. Een feitje waarmee ze anders zeker gepest zou worden.

Ik las het boek: Belevenissen van een buitenbeentje door Andrea Portes

Op een dag heeft Logan, een jongen die doorheen de zomer plots zeer knap is geworden, interesse in haar. Maar Anika moet opletten. Becky heeft het namelijk niet zo voor Logan en één misstap zou het leven van Anika tot een hel kunnen maken. Geeft ze toe aan haar gevoelens of blijft ze bang voor Becky. Je kan het lezen in dit boek dat voor 15 euro te koop is op Bol.com.

Ik las het boek: Belevenissen van een buitenbeentje door Andrea Portes

Wat denken jullie van het boek Belevenissen van een buitenbeentje door Andrea Portes?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.