Films & Series

Enkele films die ik zag in de maand Juli 2017

Ik weet het. Het is al eind augustus. Maar toch wou ik nog even alle films tonen die ik in de maand juli heb gezien. Er zitten namelijk enkele toppertjes bij!

Bridget Jones Baby

In de maand Juni zag ik de eerste twee Bridget Jones films. In Juli moest ik de laatste zien! Het was een prachtige film en een ideale afsluiter.

Score: 7/10

Diary of a wimpy kid: Roderick Rules

Diary of a wimpy kid, een film gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Jeff Kinneys. De verfilming is super goed gedaan. Kinderacteurs Zachary Gordon (Greg) en Peyton List (Holly) zetten beide een perfecte vertolking neer.

Score: 6/10

Diary of a wimpy kid: Dog Days

Na het zien van de film Diary of a wimpy kid: Roderick Rules hunkerde ik naar meer. Ik besloot te zoeken naar meer films uit de reeks.

Score: 6,5/10

Boss baby

Deze film wou ik eigenlijk al een tijdje geleden in de cinema zien. Maar mijn zus zag dat niet zitten. Nu heb ik er eigenlijk wel spijt van. Want het is een prachtige film. En niet alleen voor kinderen.

Score: 7/10

The smurfs: The lost village

Ik ben dol op smurfen en niet enkel op smurfin. Dat er nu een nieuwe film van de smurfen uitgekomen is kon me dus zeker bekoren. Deze film vond ik nog beter dan de vorige smurfenfilm. Op naar de volgende?

Score: 7/10

Bling

Een animatiefilm over een jongen die al eeuwig verliefd is op een meisje. Een jongen die al duizenden plannen heeft bedacht om zijn vriendin, maar nooit de moed vond om het echt te doen. Tot nu? Het is zeker niet mijn favoriete animatiefilm en het verhaal kon zeker beter. Maar toch kon de film me bekoren en hopelijk jullie ook.

Score: 5,5/10

Pete’s dragon

Deze keer sloeg Disney de bal zeker niet mis. Pete’s dragon is een zeer aangrijpend verhaal die verschillende gelijkenissen vertoont met de film Tarzan. En dat kan ik zeker appreciëren. De film werd zo realistisch en geloofwaardig in elkaar gestoken. Dat ik zeker op draken zoektocht ga de volgende keer dat ik in Nieuw-Zeeland ben.

Score: 9/10

To the bone

Toen ik de aankondiging van de films kon ik niet wachten tot ik de film zag. Eigenlijk dacht ik eerst dat het een serie ging worden. En eerlijk gezegd was dat beter geweest. De film gaat zo snel voorbij dat je heel wat belangrijke momenten mist. Jammer! Toch raad ik deze film aan iedereen aan. Ik geef deze film een score van 6,5/10, mocht het een serie geworden zijn had de film zeker een 8 gekregen.

Score: 6,5/10

 

Welke films zag jij in de maand juli?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.