GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert
Beauty

GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert Wenkbrauwpotlood

Nadat ik verliefd werd op de Percisely, my brow pencil van Benefit besefte dat ik op zoek moest gaan naar een goedkoper alternatief. Dat potloodje zou immers niet eeuwig meegaan. En ik kan toch niet steeds opnieuw 27 euro betalen. Tijdens mij zoektocht stootte ik al snel op het L’Oréal Paris Brow Artist Xpert wenkbrauwpotloodje.

GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert Het L’Oréal Paris Brow Artist Xpert wenkbrauwpotloodje is te koop bij Kruidvat voor 10,99 euro. Het potloodje is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Genaamd Ebony, Cool Blond en Brunette. Ik koos voor Brunette omdat de kleur het dichtst bij mijn wenkbrauwen ligt.

GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

Het product heeft een grijze verpakking met een dop aan elk uiteinde. Aan de linkerkant vind je een gekleurde dop, aan de rechterkant een doorzichtige dop. De gekleurde dop heeft de kleur van het potloodje weer. Onder de doorzichtige dop vind je een wenkbrauw borsteltje terug waarmee je uw haartjes kunt doorkammen en waarmee je de kleur kan vervagen.

GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

Het potloodje heeft een driehoekige vorm waarmee je gemakkelijk haartjes kan bijtekenen of uw wenkbrauwen mee kan invullen.

GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

Sinds ik het product heb ontdekt, gebruik ik het voor elke make-up look. Het is zo gemakkelijk. En het ziet er ook nog eens super natuurlijk uit. En dat voor mijn 10,99 euro. Wat wil je nog meer?

GETEST. L’Oréal Paris Brow Artist Xpert

Vind je het L’Oréal Paris Brow Artist Xpert Wenkbrauwpotlood een waardig alternatief voor de Percisely, my brow pencil van Benefit?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.