GETEST. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette
Beauty

GETEST. PS. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette

Ik ben dol op Primark. Verzot, eigenlijk. Het was liefde op het eerste zicht. Mijn eerste bezoek aan de winkelketen was in Ierland. Dan in Schotland, en uiteindelijk opende de eerste winkel in België.  Vroeger ging ik er vooral naartoe voor de kledij. Maar daar ben ik nu letterlijk en figuurlijk uitgegroeid. Wanneer komt die plussize collectie er eindelijk aan? Nu kijk ik vaker naar de home of beauty afdeling. Onlangs vond ik op de beauty afdeling het Good Luck Trolls eyeshadow palette. Vandaag bespreek ik het.

GETEST. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette Het Good Luck Trolls Eyeshadow palette is te koop bij Primark voor 7 euro. Niet veel geld, maar is dit palette je 7 euro wel waard? Ik bekijk het even voor je.
GETEST. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette

Het palette bestaat uit 9 kleuren. Drie roze tinten, drie groene en drie blauwe. Elk met lichte en donkere kleur.
GETEST. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette

Het palette is mooi, maar zeer kinderlijk vormgegeven. Aan de voorkant vind je een ombré kleurschakering waarop de figuren in het zilver zijn afgebeeld. Binnenin vind je de negen verschillende kleuren en een standaard applicator. Verder is de verpakking volledig zwart.
GETEST. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette

Hierboven zie je enkele swatches. Op mijn arm brengen de kleuren korrelig aan maar lijken ze veel pigment te hebben. Dit is jammergenoeg niet het geval. Op het ooglid moet je verschillende lagen van de kleur aanbrengen voor hij zichtbaar is. Daarnaast is het ook zeer moeilijk om de oogschaduws te blenden. Het lijkt gewoon alsof ze verdwijnen. Waardoor het zeer moeilijk werken is met dit product. Zeer jammer.

GETEST. Good Luck Trolls Eyeshadow Ombré Palette 

Ik ben namelijk meer gewoon van de Primark. Alhoewel niet al hun producten van Catrice kwaliteit zijn. Brengen ze het meestal er toch iets beter vanaf. Dit palette hoef je dus niet te kopen. Ik zal het product geven aan een kindje die er hopelijk iets meer plezier aan beleefd.

Wat denken jullie van het Good Luck Trolls Eyeshadow palette?

BewarenBewaren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.