Ik las het boek: Duizend kilometer tussen jou en mij van Jennifer E. Smith
Boeken,  Uncategorized

Bookreview: Duizend kilometer tussen jou en mij – Jennifer E. Smith

Afgelopen weken heb ik een aantal prachtige young adult boeken gelezen. De ene al mooier dan de andere. Maar bijna allemaal fantastisch. Het boek dat ik vandaag aan jullie voorstel is ook fantastisch en heet ‘Duizend kilometer tussen jou en mij’.

Het boek werd geschreven door Jennifer E. Smith. Jennifer is de auteur van 8 young adult boeken die momenteel in New York woont. Ze schreef al volgende boeken: ‘The Storm Makers’,’ Happy Again’,’ The Comeback season’, ‘You are here’,’ The Statistical probability of love at first sight’, ‘You are here’,’ This is what happy looks like’,’ Windfall’ en’ Hello, Goodbye, and Everything in Between’. Haar debuut was het verhaal ‘The Statistical probability of love at first sight ‘waar de filmrechten alreeds van werden verkocht.

Ik las het boek: Duizend kilometer tussen jou en mij van Jennifer E. Smith

Het verhaal’ Duizend kilometer tussen jou en mij’ gaat over twee jongeren genaamd Lucy en Owen. Ze ontmoeten elkaar in de lift. Een lift waarin ze vast zitten als de stroom uitvalt in New York. Eenmaal bevrijd neemt Owen, de zoon van de conciërge, Lucy mee naar het dak van de wolkenkrabber. Daar genieten ze uren van de sterren. Maar ’s morgens wanneer er terug stroom is, keert ook de realiteit terug. Lucy verhuist naar Schotland en Owen vertrekt naar de westkust van Amerika.

Ik las het boek: Duizend kilometer tussen jou en mij van Jennifer E. Smith

Houden ze contact? Zullen ze elkaar ooit nog terugzien? Of vergeten ze elkaar aan de andere kant van de aardbol? Lees het in dit spannende, maar zeer romantisch verhaal. Een verhaal die je meeneemt en nooit meer loslaat. Een verhaal die te koop is voor 10,99 euro als ebook bij Bol.com.

Zou jij het boek ‘Duizend kilometer tussen jou en mij’ lezen? Of heb je het al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.