Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen
Beauty

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Afgelopen weekend werd ik geïnspireerd door de verschillende make-up looks die ik voorbij zag komen van mensen die op Tomorrowland vertoefden. Tomorrowland is een Belgisch festival waar iedereen zichzelf mag zijn. En met die gedachte creëerde ik een make-up look die jullie misschien naar het tweede festivalweekend van Tomorrowland kunnen dragen.

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Ik begon met het primen van mijn gezicht met de Catrice Cosmetics Prime and fine Pore Refining Anti-shine base. Daarna bracht ik de NYX Stay Matte but not flat Liquid foundation in 04 Creamy natural aan. Vervolgens ging ik mijn wallen wegwerken met de Catrice Cosmetics Liquid camouflage high coverage concealer in 005 Light natural. Dit geheel poederde ik af met de Freedom HD Pro finish powder translucent.

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Vervolgens ging ik aan de slag met highlighter en blush. Hiervoor gebruiktte ik de Catrice Highlighting powder in de tint 010 Stardust en de Makeup Revolution London Baked Blush in de roze tint Bang Bang You’re dead.

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Ik ging voor het eerst aan de slag met het UD XX Vice LTD Reloaded eyeshadow palette. Ik koos voor de kleur laced als basis. Daarna ging ik aan de slag met de kleur UV-B over het hele ooglid. In de ooghoek bracht ik de kleur Roadstripe aan. Vervolgens bracht ik Hot pants aan het einde aan en Freakshow aan het begin. Onder het oog koos ik voor Roadtrip, Hot pants en Asphyxia.

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Ik koos voor de nieuwe Mega Volume Miss Baby Roll Mascara van L’Oréal Paris om mijn wimpers de lengte te geven die ze verdienen. Met de City Color White Pearl Mouse eyeshadow creëerde ik een vleugel van glitters.

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Met de L’Oréal Paris Brow Arist Xpert in de tint 105 brunette vulde ik mijn wenkbrauwen in. En de NYX Cosmic Metals 07 Electromagnetic lip cream gaf mijn lippen een prachtige finish. Nog even alles op zijn plaats vastzetten met MUA Pro-base mattify fixing mist en dan kunnen we gaan feesten.

Met deze make-up look ben je klaar voor het festival seizoen

Welke festivals heb jij nog op de planning staan deze zomer? 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.