Enkele films die ik zag in de maand Juni 2017
Films & Series,  Lifestyle,  Uncategorized

Enkele films die ik zag in de maand Juni 2017

Ik ben dol op series. Maar ook op films. Daarom is het een constant gevecht. Wat ga ik deze maand nu weer het meest bekijken? De ene maand zijn dat vooral series, de andere maand vooral films. Deze keer wonnen de films overduidelijk!

Norm of the north

Norm of the north is animatiefilm die een heel moeilijk thema aanspreekt op een leuke manier. Namelijk de bescherming van de natuur. In hoeverre moet een natuurwonder beschermd worden tegen mensen. Hoever kunnen we  toerisme toelaten?

Score: 6,8 /10

Divergent/ Insurgent/ Allegiant

Na het lezen van het verhaal van Four moest ik nog even alle films herbekijken. Want het verhaal is zo leuk! Zeker omdat ik nu nog meer inzicht heb in de film.

Score: 8/10

Hunger Games / Catching Fire / Mocking jay Part 1

Van de ene trilogie in de andere. Ook deze films naar het verhaal van Suzanne Collins blijven prachtig.

Score: 7,5/10

El faro de las orcas

Het is altijd fijn om te kijken welke films ze in het buitenland op Netflix staan hebben. El faro de las orcas is er daar één van. Deze Netflix original vertelt een prachtig verhaal van een zwaar autistisch kind. Zo mooi, zo medelevend! Waarom zijn Netlflix originals altijd zo goed?

Score: 7,7/10

The zookeeper’s wife

Niet alleen vond ik het een prachtige film omdat er een Belgische acteur (Johan Heldenbergh, ook bekend van The Broken Circle Breakdown) in meespeelt maar ook omdat het zo’n aangrijpend en spannend verhaal verteld. Na het bekijken van deze films heb je een idee hoe hard het moet geweest zijn in die tijd. Niet dat we ooit zullen weten hoe het echt was. Gelukkig maar!

Score: 7,5/10

Bridget Jones Diary

Als er één meiden film die je moet gezien hebben voor je sterft is het deze wel. De originele Bridget Jones Diary. Zo’n goede feel-good film.

Score: 6,5/10

Bridget Jones The edge of reason

Ook het vervolg is een aanrader. Alhoewel ik een grotere fan ben van de eerste.

Score: 6/10

Ozzy

Heb jij een hond? Ga je op vakantie? Dan zou ik even wachten tot je terug bent. Deze film zou namelijk wel eens je vakantiestemming kunnen veranderen.

Score: 5,5/10

Welke films zag jij afgelopen maand?  

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.